Video prezentacija bo kmalu zamenjala običajne prezentacije PowerPoint, ki jih ponujate na svojih spletnih straneh. Zakaj? Ker ljudje preprosto ne beremo radi več, video pa z veseljem pogledamo. Kaj bom počel 30 dni za vas? (klik na video za pavzo/nadaljevanje)

Video posnetki video prezentacije 30 dni

Da enkrat v življenju zaupam tudi astrologiji (običajno le svojemu delu in seveda dobrim ljudem), se začne serija najboljših nasvetov za vašo predstavitev, marketing in nastop v nedeljo, 3. julija 2011. Tako sem dobil namig znane astrologinje, kdaj se naj začne ta video prezentacija odvijati. No, bom upošteval, morda bo zagon boljši.

Nasveti bodo kratki, še ne videni in mešani. Se pravi eden za predstavitev, drugi za marketing, tretji po vrsti za nastop in tako naprej. Vsi ne bodo vedno v tem vrstnem redu. Zakaj brezplačno? Ker to počnem v okviru mojega mesečnega dela “1% za družbo”. Eno do dve uri namreč delam brezplačno vsak mesec, da s tem vračam nazaj družbi (vem, da boste pomislili, da je to brezupno – toda iz lastnih življenskih izkušenj vem, da se vse dobro enkrat povrne). Nasveti pa bodo seveda vredni vsak posamično vsaj 27 EUR, če bi zanje plačali v lastnem okolju/podjetju (ura priprave, dela in montaže), torej skupaj več kot 800 EUR!

Video prezentacija pod kožo

Da ne pozabim – dodatna gradiva, ki bodo nastala za te video prezentacije, bodo na voljo le naročnikom na prejemanje novih zapisov (prejmejo jih v e-pošti). Če še niste naročeni, se lahko vpišete desno zgoraj.

Vem, da vam bodo nasveti v okviru te serije Video prezentacija 30 dni prav prišli. Jaz vam jih podarim, ker ne morem več mirno gledati, kako vas nekatera podjetja v Sloveniji zavajajo. Vi pa boste precej prihranili, gotovo precej več tudi zaslužili (če boste upoštevali nasvete) in predvsem odkrili nove načine učinkovite predstavitve, marketinga in nastopanja. Naj bo naslednja video prezentacija nov začetek za vas!

Mimogrede – tragikomični lik Primo Presento je komentiral video posnetke (ki jih imate na povezavah spodaj). Zaradi naročnikov izdelave predstavitev, osebnega treninga in paketa Prepričljiv Prezenter sem jih umaknil. Če jih želite pogledati, bodo ostali na Facebooku na strani video posnetkov Facebook strani Prezentacija.

Video posnetki Video prezentacije 30 dni

Predstavitev (v spletu in drugje): Predstavitev ideje, izdelkov in vas

Marketing (spletni, video, mobilni): Marketing, ki deluje

Nastop oz. javno nastopanje: Javno nastopanje – predstavitev, ki proda

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!