Prezentacije lahko hitro uporabite za video marketing – predstavitev pretvorite v video posnetek. In prav video marketing je morda edini marketinški kanal, ki se bo dolgoročno obdržal. Zakaj?

Seminar video marketingDejstvo je, da ljudje izmed vseh uporab Interneta največ in vse bolj gledamo prav internetni video. Družba Cisco je objavila zanimivo poročilo, kjer so pravilno napovedali, da je ob koncu leta 2010 že ena milijarda ljudi lahko gledala video prek Interneta. Ne samo to, prav to področje raste najbolj (povečalo naj bi se za 300% do 2014!) in prekaša celo igranje iger prek spleta ter druge, poslovne rabe Interneta.

Ljudje smo vizualna bitja. Veliko postopkov moramo videti, da jih lahko ponovimo. Izdelke moramo videti v času njihove uporabe, da se prepričamo o njihovi kvaliteti, delovanju in prednostih pred drugimi, konkurenčnimi izdelki. Na tem sloni celotni video marketing, ki ga hvalimo, odobravamo ali zavračamo na naših teve ekranih.

Spletni video marketing

Video marketing DVDTelevizijsko oglaševanje že izgublja – prehiteva ga spletno oglaševanje. Na Švedskem ga je le-to že preseglo. Tehnologija dostopa do Interneta se je izboljšala (ADSL, VDSL, optika) in tako ima spletni video marketing vse pogoje, da uspe (možnost večje interaktivnosti kot TV, dozorela tehnološka podlaga in rast uporabe).

Pri tem je zanimivo to, da tako malo podjetnikov in podjetij uporablja video marketing kot metodo promocije v spletu. Izdelava preprostega videa je namreč precej lažja, hitrejša in bolj zabavna kot priprava daljšega zapisa besedila kot je npr. tudi ta zapis v blogu. Seveda pa lahko hitro pretvorite vse obstoječe vsebine.

Še več, z video posnetki je namreč precej lažje doseči tudi prvi zadetek iskanja v spletnem iskalniku Google. Mislim seveda na optimizacijo spletnih strani. Ampak držati se je treba korakov za video marketing, ki jih je očitno nekdo že ugotovil – in delujejo.

Seminar Video marketing

Če ste želeli spoznati te korake, sem morda tudi vas povabil na seminar video marketing 15. decembra 2010 v tehnološki park (Tehnopolis) v Celju. Ne le, da ste morda na enem mestu zvedeli praktično vse o iskalnem in video marketingu (za obe vrsti marketinga je pomembna optimizacija spletnih strani), ampak tudi odkrili, kako z video posnetkom doseči PRVI zadetek iskanja v spletnem iskalniku Google. Kdor si ne zna predstavljati, da to lahko “čez noč” prinese tako PNZ (prepoznavnost, naklonjenost in zaupanje – moja skovanka) kot desetkrat, stokrat in tudi več novih strank in kupcev, še ni odkril spletnega trženja.

15. decembra 2010 je torej uspel seminar video marketing. Znanje video marketinga, kompleten e-tečaj o videu in skrivnosti za video marketing v spletu ter pet tednov pomoči za vas je bilo tako ugodno dostopno le enkrat! Toda – na povezavi za seminar preverite možnost nakupa cederoma in e-tečaja za izdelavo videa. Glede na trende bo video marketing najpomembnejša če ne celo edina metoda spletnega trženja v prihodnosti.

In seveda, video na prvi strani Google lahko posnamemo, optimiziramo in promoviramo za vas. Kontaktirajte me.

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!