Arhivi za 'spletna prodaja'

Google AdWords oglaševanje za večji biznis?

Google AdWords oglaševanjeGoogle AdWords oglaševanje je hiter način do novih strank (gre za plačevanje na klik – CPC), toda ali lahko prinese tudi večji biznis? Ali drugače, ste pripravljeni v začetku zgubiti nekaj denarja, potem “potrpeti” do profitabilne oglaševalske akcije (pogosto ji rečemo kar oglaševalska kampanja) in nato odnehati pravi čas?

Vsako oglaševanje mora biti dovolj inteligentno, pravočasno in uspešno – sicer se ga sploh ne lotite, čimprej prenehajte z oglasi ali pa poiščite pomoč eksperta. Spletno oglaševanje je odlično ravno zaradi skoraj takojšnje merljivosti uspešnosti oglasov, ker je najbolj pomembno – maksimizirati dobiček in minimizirati investicijo v oglaševalsko kampanjo. Google AdWords oglaševanje je merljivo prek brezplačnega spletnega orodja pa tudi v orodju Google Analytics.
Berite naprej …

Bonusi prodajajo in zato pridobijo zadovoljne kupce

Bonusi prodajajo in prepričajo morda bolj kot sam izdelek ali storitev. Kateri bonusi so takšni, da bodo vaši kupci razmišljali samo še o nakupu?

Če res želite zagotoviti večjo prodajo in prehitevanje konkurence z bonusi, zagotovite da vaši bonusi prodajajo veliko več dodane vrednosti osnovnemu izdelku oz. storitvi. Bonusi ne smejo biti popolnoma različni v funkcionalnosti ampak naj se v vaši ponudbi navezujejo, dopolnjujejo in spreminjajo glede na ponudbo.

Spodnji video vam predstavi tri najboljše tipe bonusov, ki povečajo vrednost ponudbe, zmanjšajo rizik pred nakupom in prepričajo z dodatno ponudbo (klik na video za pavzo/nadaljevanje):
Berite naprej …

Video marketing prodaja

Video marketing prodaja bolj kot običajna besedila. In kako enostavno je posneti video?

Ne potrebujete veliko dela, časa in sredstev za učinkovit video marketing, ki bo prodal vsaj za 25% več vaših izdelkov in storitev. Video mora vsebovati le kdo, kaj, zakaj in kako – pa lahko vaš video marketing prodaja v svetovnem spletu bolje od 99% konkurence!

Manj je več – izpostavite eno bistveno prednost. Spomnite se kratkih video posnetkov Zappo Shoes, predolge razlage Steva Jobsa (prvi iPhone) in (ne)posrečenih reklam mobilnih operaterjev. Ena minuta! Poglejte video (klik na video za pavzo/nadaljevanje):
Berite naprej …

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.