Dobra prezentacija je predstavljena … veste kje (namig: poglejte na dno te strani). Zato sem začel s serijo videoposnetkov – slabih – predstavitev, upam pa, da bo na primeri@prezentacija.si prišla tudi dobra ali zelo dobra prezentacija oz. povezava nanjo. Z veseljem jo bom komentiral in objavil posnetek na YouTubu (pozor, če je vaša prezentacija, se morate strinjati s takšno objavo oz. je prezentacija javno na voljo).

Torej, naj otvori serijo prezentacij spodnji primer v Ljubljani, novembra 2009, pridobljen s strani http://webcamp.si/presentations/ (klik na video za pavzo/nadaljevanje).

Slaba predstavitev (povezava na YouTube)

Je jasno vse? Izjava o odrekanju: gre za predstavitev, ki je bila v Tehnološkem parku Ljubljana in ne pripravljena s strani zaposlenih v njem. To je morda v videoposnetku dvoumno. Izbrana pa je bila za komentar zato, ker je zares izstopala od drugih, žal v negativnem smislu. Še programerji (nekateri predpostavljam, da) brez zaposlitve so imeli boljše predstavitve.

Verjetno sem si nakopal novega sovražnika (morda jim pošljem kaj v tolažbo), upam pa, da tudi več pristašev. Govorec, ki poučuje podjetnike, mora dajati zgled za podjetnike tudi s kvalitetnimi, učinkovitimi predstavitvami. Sicer je bolje razposlati izročke predstavitve po e-pošti. Elementi predstavitve še posebej za (bodoče) podjetnike bi morali biti precej bolje oblikovani, da bi sporočilo te prezentacije doseglo svoj cilj. Naslednja slaba predstavitev.

Označeno z:

Kategorija: oblikasporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!