“Kako se znebite strahu pred javnim nastopanjem, stresa pred prezentacijo in suhega grla, da boste v 30 dneh prepričljivi in prodali za 200% več?”

Le s prepričljivostjo boste prodali vaše ideje, izdelke in storitve. Kdo še želi v enem dnevu izvedeti:

Predstavitveni del izvedem tudi kot delavnico ali seminar za vašo organizacijo oz. udeležence, dodatna gradiva pa ostanejo vam.

Kako narediti prezentacijo?
Kako se pripraviti na nastop?
Kako učinkovito nastopiti?

Skrivnosti, ki jih ne slišite nikjer drugje, na enem mestu. Razgaljeni nasveti za trajno učinkovito javno nastopanje, sproščeno pripravo in garantiran uspeh! Tudi za vas?

Že 17 let izkušenj s pripravo prezentacij zase in za naročnike je strokovna prednost, ki jo (Sergej Rinc) predajam kot specifične korake ne le za najboljše rezultate, ampak tudi za preprosto doseganje uspeha. Vse je prezentacija ideje, izdelka ali storitev!

Vem, kaj predstavlja večini problem pred prezentacijo in gotovo tudi sami doživljate podobno. V kratkem času morate pripraviti prezentacijo in jo predstaviti drugim. Zmrazi vas že ob misli na nastop pred občinstvom in najraje sploh ne bi nastopili – ali pa naj bi to opravil kdo drug.

Vseeno kljub obremenjenosti z drugimi nalogami pripravljate prezentacijo. Ampak ne veste, kako organizirati vsebino, kje uporabiti slike in kako zaključiti nastop, da bo uspešen. Saj vas bo še “pobralo” od stresa!

In potem morate nastopiti. Uvod vam še uspe, nato pa je vaše grlo vse bolj suho. Zahripani niste dovolj prepričljivi, odkašljate se, pa ne pomaga. Komaj zaključite prezentacijo, nato pa dobite vprašanje iz publike, po katerem bi se najraje zakopali v tla. In po opravičilu – ni željenega cilja. Niste prepričali z vašo idejo, nihče ne kupi vašega izdelka, nikogar ne zanima vaša storitev.

Želenega uspeha torej niste dosegli in to želite spremeniti. Začnete iskati informacije o tečajih retorike, pripravi prodajne prezentacije in javnem nastopanju. Nekaterih se morda tudi udeležite pa po nekaj mesecih še vedno niste na boljšem. Poslušate prodajne strokovnjake, ki znajo tudi kaj prodati, ne pripravijo pa dobre prezentacije. Dobri govorci znajo javno nastopiti, ne znajo pa prodati. Računalniški mojstri pa znajo pripraviti prezentacijo, ne znajo pa nastopati in »prodati« prezentacije!

“Poiščite ljudi, ki so že plačali ceno …”

Brian Tracy, prodajna predstavitev par excellenceNihče ne živi dovolj dolgo, da bi se naučil vsega, kar se mora naučiti od začetka.

Da smo uspešni, moramo absolutno, pozitivno najti ljudi, ki so že plačali ceno, da so se naučili znanj, ki jih moramo odkriti za dosego naših ciljev.

Brian Tracy
Predsednik & direktor, Brian Tracy International
(eden največjih strokovnjakov za prodajno predstavitev)

V nasprotju z drugimi strokovnjaki za javno nastopanje, prezentacije in retoriko so moji iskreni nasveti praktični, preprosti za implementacijo in zapomnljivi. Zato želim, da odkrijete skrivnosti dobrih prezentacij, pravilne priprave in uspešnega javnega nastopanja na enem mestu! Da pridobite TOP (tehnične, oblikovne in praktične) namige za vašo prezentacijo, ki bo »zažgala«. In prinesla tako želen uspeh!

(klik na sliko za povečavo)
Odpri publikacijoShrani PDF

Rešitev? Prepričljiv Prezenter

Kaj boste odkrili …

 • Kako narediti prezentacijo kot Steve Jobs
 • Kako pripraviti glas, stas in notranji jaz
 • Kako učinkovito nastopiti, prepričati in prodati

Torej kako postanete Prepričljiv Prezenter!

 

Prepričljiv Prezenter je paket prilagojenega svetovanja pri vas, video nasvetov za javno predstavitev in pomoči pri pripravi vaše prezentacije. Nadaljujte z branjem te strani, ker boste hitro razumeli vrednost tega 100% edinstvenega usposabljanja. In se boste spraševali, kako ste lahko tako dolgo nastopali brez njega (ter se morda jezili po raznih delavnicah gurujev, igralcev in drugih, ko tudi po njih vaše prodajne predstavitve ne prinašajo več uspeha kot prej).

Korak 1: Kako narediti prezentacijo kot Steve Jobs

Spoznajte moje napake v preteklosti in izstopite iz množice s predstavitvijo poljubne teme!

Odkrijte moje bližnjice zato, da ne izgubljate časa pri pripravi vaše prezentacije

 • Razlogi, zakaj morate začeti pripravljati prezentacijo takoj, ko veste, da jo morate izvesti. In kje poiskati najboljše vire glede na model vaše predstavitve.
 • Dokazana dejstva, zakaj je na ekranu bolje imeti manj podatkov pa le-te razumljive občinstvu. In zakaj je dobro posnemati žal preminulega Steva Jobsa, dolgoletnega direktorja družbe Apple.
 • Načini hitrega pridobivanja slik za prezentacijo in kako morajo biti postavljene. Kdaj izbrati sliko, zvok ali video za podporo vašemu sporočilu.
 • Kategorije 4MAT in kako ustreči različnim tipom poslušalcev.
 • Nekaj zlatih pravil o dolžinah, oblikah in velikostih.
 • Odkrijte pravilni vrstni red ekranov prezentacije, ki bodo občinstvo prepričale za dosego vašega cilja (prodaja, podpis, odobritev ipd).

Ja, želim imeti takšne prezentacije

Korak 2: Kako pripraviti glas, stas in notranji jaz

Poenostavite vašo pripravo na nastop z odpravo navad, ki vam pokvarijo glas, vašo vizualno podobo in samozavest

Spoznajte preproste nasvete, da bo vaš začetek nastopa energičen, odločen in prepričljiv

 • Kako poiščete vaš pravi glas in kaj morate popraviti, da boste prepričljivi. Napačni predsodki popravljanja glasu in zakaj je dolžina pomembna.
 • Katera prehrana je pravilna in kaj morate za vsako ceno opustiti dva dni pred prezentacijo.
 • Pomembnost oblačila, obutve in dodatkov. Kaj morate upoštevati, če bo predstavitev snemana, preosvetljena in ozvočena?
 • Odkrijte moč vaše inteligence (razumska, čustvena, duhovna), tehnik sprostitve in vizualizacije.

“Vrednost je želen rezultat, prepričanje je pot do njega.”

Wyatt WoodsmallSovražnik spremembe je razmišljanje, da smo že naredili vse spremembe, ki jih moramo narediti.

Ljudje ne želijo, da se spremenite, ker potem načini, s katerimi manipulirajo z vami, ne delujejo več.

Wyatt Woodsmall
NLP Trener, ustanovitelj INLPTA
(svetovno znan strokovnjak NLP za večjo učinkovitost in produktivnost)

Omogočite mi vse te koristi takoj

Korak 3: Kako učinkovito nastopiti, prepričati in prodati

Sledite uveljavljenim korakom prezentacije, ki bo povabila, prepričala in prodala

Odkrijte dejanja, ki jih nikoli ne smete storiti, in tista, ki bodo prinesla uspeh

 • Pravilen začetek prezentacije, da pridobite vsaj 80% občinstva.
 • Kako uskladite govorico telesa z vašim sporočilom. Kateri položaji telesa, rok in oči so kritični za vašo prepričljivost.
 • VAKOG in odprava mašil.
 • Ukazni čustveni ton in zakaj morate v poslovnih prezentacijah čimprej odkriti čustveni ton poslušalcev, da ne izgubite časa, denarja in posla.
 • Interakcija z občinstvom in na kakšne časovne intervale morate razkosati vašo prezentacijo.
 • Kdaj, kako in koliko časa odgovorjati na vprašanja ter kako morate zaključiti prezentacijo, da boste dosegli začrtan cilj.

“Predstavitev je uspela. Najlepša hvala za pomoč.”

Tea Gorogranc, Celje
Sproščena svetovalnica

“Super priročnik za obremenjene poslovneže.”

 

Luka Kogovšek, http://ona-on.com

To potrebujem čimprej

Kaj se bo zgodilo, ko boste Prepričljiv Prezenter?

 1. Ne bo vas več strah javnega nastopanja.
 2. Vsako prezentacijo boste izvedli prepričljivo – in zato uspešneje prodali vaše znanje, izdelke ali storitve. Če ljudi prepričate, cena ni vprašanje.
 3. Kot Prepričljiv Prezenter boste postali bolj sproščeni tudi v življenju in s tem izboljšali vaše odnose s partnerjem, ljudmi in družbo. To bodo drugi začutili in vam začeli slediti.

Skupaj z dobrih 90 minut “kaj deluje” zabavne, zgoščene in življenske predstavitve, prilagojene za vas, na vašem sedežu, in po kateri boste znali – skupaj z gradivi! – narediti super prezentacijo, se brez strahu, stresa in suhega grla pripraviti, nato pa še prepričljivo javno nastopati – dobite še tri bonuse:

 1. Video prezentacija (DVD) v trajanju 90 min za neomejeno uporabo v vašem podjetju (vrednost 397 EUR).

  Ta video vključuje vse tri dele – struktura prezentacije, priprava na nastop in izvedba predstavitve -, ki jih boste uporabljali za vaše prezentacije. Nobenih zamolčanih skrivnosti – od oblike prek govorno/telesnih vaj do govorice telesa in prepričljivosti!

 2. 12-mesečni e-dostop do prvega slovenskega multimedijskega gradiva za prezentacije “Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej” in privatne Facebook skupine prepričljivih prezenterjev (vrednost 349 EUR).

  Ta e-tečaj na cederomu in v spletu je začel spletišče Prezentacija.si – tehnika, kako narediti vaš powerpoint v eni uri, modeli predstavitve, podrobnosti, obleka in pasti prezentacij. Vključenih je pet najbolj pogostih predstavitev PowerPoint za vašo takojšnjo uporabo. V Facebook skupino pa boste prišli zaradi vsebine in ostali zaradi medsebojne pomoči v skupnosti!

 3. Brezplačen avdio komentar (datoteka MP3) vaše prezentacije, ki vam bo pomagal pripraviti prodajno, informativno ali drugo prezentacijo (vrednost 197 EUR).

  Komentar, kako vašo poslano prezentacijo spremenite na pravi način, ki bo občinstvo prepričal v želeno odločitev – ne glede na to, ali prodajate z odra, predstavljate poslovni načrt ali izvajate poljubno drugo prezentacijo.

 4. EKSKLUZIVNO: Poslovna govorica telesa (video DVD) z nasveti o prepričljivem prepoznavanju, uporabi in kontroli govorice telesa v poslovnem svetu. In kako spremeniti ton komunikacije v uspešnega (vrednost 197 EUR).

  Posebni, drugje neobjavljeni video nasveti, kako prepoznati, vplivati na in izkoristiti govorico telesa v poslovnem svetu.

Vaša prodajna predstavitev – hiter povzetek

Prepričljiv Prezenter (prezentacija pri vas in gradivo)1. teden297 EUR
Video prezentacija (DVD)3 dni397 EUR
Člansko spletišče in privatna Facebook skupina prepričljivih prezenterjev: 1 letoInstantno*349 EUR
Avdio komentar vaše prezentacije (MP3)1. teden197 EUR
Poslovna govorica telesa (DVD)5. teden197 EUR
Skupna vrednost1.437 EUR

(ampak vaša investicija ne bo tako velika, berite naprej)
* s kreditno kartico/PayPal

Naročite popolnoma brez skrbi

30-DNEVNA GARANCIJA
ZADOVOLJSTVA

Časa za izvedeno prezentacijo pri vas seveda ni možno odvrteti nazaj. Toda tudi rizik je na naši strani. Ker vemo, da boljše ponudbe v Sloveniji ni, je možno odlično vračilo vaše investicije.

(Iskreno povedano, dvomimo, da boste kadarkoli želeli povračilo, zato ker boste videli, kako preprosto je slediti navodilom korak za korakom. Nad vašimi rezultati pa boste navdušeni.)

Samo zagotovite nam, da ste vložili mininalni trud pri sledenju preprostih nasvetov. In če potem ne boste zadovoljni, vam vljudno in brez vprašanj vrnemo 197 EUR (odšteti so potni stroški in minimalni honorar). Za vas pripravljena gradiva, Video prezentacijo (DVD) in avdio komentar vaše prezentacije lahko obdržite, kar je vrednost (297+397+197) 891 EUR. Tako vam vrnemo več, kot ste investirali na začetku – da, tako smo prepričani v kvaliteto našega paketa Prepričljiv Prezenter.

Vse te prednosti lahko dobite z izbiro te povezave.

V resnici bi lahko za vse navedeno zahteval več in podjetja bi to naročila. Toda želim, da vsi (vključujoč vas) lahko odkrijete skrivnosti javnega nastopanja čimbolj dostopno, zato je investicija v paket Prepričljiv Prezenter le 1.437 EUR samo 597 EUR (za omejeno obdobje).

Da postanete Prepričljiv Prezenter, izberite eno od spodnjih možnosti za naročilo. Če ne boste uporabili plačila PayPal (ki je možno tudi s kreditno kartico, pokličite 031 44 60 66, če potrebujete pomoč), potem kliknite na prvo polje spodnje rumene škatle, po vnosu podatkov izberite gumb “Pošlji naročilo” in naročite paket danes.

Enkratna investicija 1.437 597 EUR.
Izvedite enega od spodnjih korakov:
 

 • DA, želim imeti paket za prepričljivo nastopanje:

 

[contact-form-7 404 "Ni najden"]
Ne vnašajte lažnih podatkov. Vaš naslov IP bo zabeležen: [ip_address].

 

 • Če vam zgornji obrazec povzroča težave, naročite Prepričljiv Prezenter
  z e-pošto na pp@prezentacija.si (dve minuti za izpolnitev obrazca zgoraj
  garantirata izvedbo predavanja prioritetno pred prijavami z e-pošto).

 

 • Naročite predavanje Prepričljiv Prezenter s telefonskim klicem na
  031 44 60 66. Običajno ne moremo odgovoriti takoj. Poslušajte
  sporočilo in sledite navodilom ali izpolnite obrazec zgoraj
  za prioritetni odgovor na vaše naročilo.

 

Želite obročno plačilo? Razen za že izvedeno investicijo s kreditno kartico vam nudimo tudi plačilo na 3 obroke po 233 EUR (skupni znesek 699 EUR). Drugi in tretji obrok investirate po 30 oz. 60 dneh, velja ISTA GARANCIJA 30 DNI. Vprašali vas bomo, ali vam to bolj odgovarja in vam ustregli, toda pri enkratni investiciji prihranite 102 EUR.


“Kaj se bo zgodilo po vašem naročilu?”

Kontaktirali vas bomo in poslali avansni predračun (razen če ste že investirali v paket s kreditno kartico oz. storitvijo PayPal). Po telefonu se bomo dogovorili za kraj, čas in prilagojene vsebine prezentacije za vas, ki jo izvedemo po dogovoru (praviloma v enem tednu po začetku sodelovanja). Spletni dostop do e-gradiva za izdelavo prezentacij prejmete isti dan po potrditvi vašega naročila, dostop do privatne Facebook skupine najkasneje naslednji delovni dan, 90-minutni video pa v treh dneh po pošti. Avdio komentar vaše prezentacije prejmete v enem tednu od dneva, ko jo prejmemo. DVD Poslovna govorica telesa prejmete v treh dneh po izteku garancije. Pomoč vam je stalno dostopna prek e-pošte, bloga Prezentacija, skupine Facebook in po dogovoru prek brezplačnega internetnega telefona Skype.

Za spletni dostop in ogled gradiva potrebujete le spletni brskalnik s predvajalnikom Flash (praktično vsi brskalniki – Firefox, Internet Explorer, Opera …), lahko pa si spletne strani ogledate tudi v pametnih telefonih in (npr. za Apple iPhone) prenesete avdio/video posnetke. Za ogled video prezentacije na DVD-ju lahko uporabite predvajalnik DVD ali ustrezni program v vašem računalniku. Za avdio komentar vaše prezentacije potrebujete predvajalnik MP3 ali ustrezni program v vašem računalniku.

“Je investicija v paket Prepričljiv Prezenter pametna?”

Najtežje se je odločiti za spremembo – zato ste tu! – in jo potem opravičevati družinskemu članu, zakonskemu partnerju ali poslovnemu sodelavcu, kajne? Če želite še naprej biti odvisni od drugih ljudi, potem se vam globoko zahvaljujem, da ste prebrali to stran do sem – ampak v tem primeru ne želite postati Prepričljiv Prezenter in vam svetujem, da raje vložite vaše prihranke v področja, kjer veste, da boste z njimi zaslužili. Če pa lahko sledite preprostim korakom, ki jih lahko ponovijo desetletniki in ki jih dnevno uporabljajo podjetniki, da prepričajo investitorje, poslovne partnerje in kupce, potem boste dobili vašo investicijo povrnjeno večkrat nazaj, znanja prepričljivega javnega nastopanja pa vam nihče več ne bo mogel vzeti! Prepričljiv Prezenter ni idealen paket, ampak plačam vam kosilo v najdražji slovenski restavraciji – res, samo pokličite! -, če katerokoli podjetje v Sloveniji ponuja boljši paket vse-v-enem za tako ugodno investicijo.

Ne pozabite – samo kot Prepričljiv Prezenter boste nastopali brez strahu, stresa in suhega grla. Srčno želim, da enkrat za vselej pustite neprijetne stvari za sabo. Nazaj na naročilo

Hvala za ogled te strani in
uspešne prezentacije vam želim!

Evropski vodja inovacij  Sergej Rinc, spletin.net
uni. dipl. inž. rač. in inf.
Prepričljiv Prezenter

 

Sergej Rinc je ustanovitelj podjetja spletin.net d.o.o. in strokovnjak za multimedije in spletno trženje.

Sergej je specializiran za multimedije od leta 1994 in združuje spletna znanja o Internetu od leta 1996. Je strokovnjak za pripravo dokumentacije, prezentacij in visoko uvrščenih strani v spletnih iskalnikih ter pomaga ekspertom, podjetnikom in govornikom izkoristiti preprosta in učinkovita orodja za njihov posel za doseganje več potencialnih strank, kupcev in prodaje.

Sergej piše redno v blog Prezentacija.si in občasno v druge bloge kot je PredstavitevPodjetja.com. Sprejme vabila na konference, kjer prikaže napredne načine uporabe multimedijev, doseganje prvih pozicij v spletnih iskalnikih in tehnike izvedbe prezentacij. Za poslovni načrt (in javni nastop!) je leta 2008 prejel podjetniško nagrado revije Finance in želi rešiti problem organizacije, shranjevanja in iskanja multimedijev. Kot javni govorec z veseljem deli izkušnje igralstva, pravilnega javnega nastopanja in prepričljivih, profesionalnih ter prodajnih predstavitev.

P.S. Coaching? Še nekaj časa ugodno za vas, potem pa bom moj zasebni čas delil le z najbolj motiviranimi, naprednimi in pametnimi posamezniki. Že zdaj ponujam poseben coaching z lastnim spletiščem za vsakega udeleženca (kolikor vem, prvi v Sloveniji), s katerim je napredek precej hitrejši. Priporočam, da najprej poskusite postati Prepričljiv Prezenter na ta, mentorski/svetovalski način in šele kasneje izkoristite nadaljnjo pomoč.

P.P.S. Potrebujete le izdelano prezentacijo za vašo uporabo? Potem poglejte storitev izdelava predstavitve. Ne želim ocenjevati sebe o kvaliteti prezentacij, so pa strokovnjaki na posvetu Andragoškega centra Slovenije ocenili predstavitev z “(najbolj znan marketinški strokovnjak v Sloveniji) … se skrije!”.

P.P.P.S. “Vsega se ne da pokazati v 90 minutah!” Res je, za vse podrobnosti priprave, izdelave in izvedbe prodajnih prezentacij je zares potreben vsaj dvodnevni seminar (veliko dodatnih nasvetov je v video prezentaciji, ki jo prejmete kot bonus). Prepričljiv Prezenter je zgoščena verzija seminarja z najboljšimi praktičnimi nasveti, s katerimi naredite pravilno 80-100% prezentacij (odvisno od vaše tržne niše). Skoraj do popolnosti je potrebno nekaj vaje, pilotskih prezentacij in priprave posameznika – govorca. Prepričajte se, da Prepričljiv Prezenter vsebuje vse, kar potrebujete, da bo vaša prodajna predstavitev uspela zdaj!

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.