prodajna predstavitevPredstavitev ideje, izdelkov ali vas morate obvladati, če želite karkoli predstaviti, promovirati ali prodati. Spodaj so povezave na strani video posnetkov z nasveti za predstavitev, ki so nastali v okviru brezplačno dostopne Video prezentacije 30 dni.

cenik spletne straniSpletne strani niso le cenik

Spletna predstavitev podjetja ni le cenik. Spletne strani lahko postavite skoraj brezplačno, prikazano je kako z brezplačno rešitvijo WordPress. Izsiljevanje ponudnikov gostovanja je grdo.


kako narediti spletno stranKako narediti spletno stran učinkovito

Obiskovalci zapustijo spletno stran v nekaj sekundah, če ne najdejo odgovora. Kaj narediti, da na spletno stran sploh pridejo, kako popraviti predstavitev za čimprejšnji kontakt obiskovalca ter kako zaščititi e-naslov pred zlorabo.


poznavanje naklonjenost zaupanjePoznavanje, naklonjenost, zaupanje – PNZ

Poznavanje, naklonjenost in zaupanje (PNZ) so osnovni pogoji, preden se ljudje odločimo za nakup določenega izdelka ali storitve. Kako bo vaša predstavitev poskrbela za večje poznavanje?


predstavitev izdelkaPredstavitev izdelka je trženje formule LPK

Zakaj predstavitev izdelka ne dosega želenega uspeha? Kaj spremeniti, da pritegnemo kupce? Zakaj je formula LPK (lastnost-prednost-korist) najboljša?


status ekspertaStatus eksperta – kako ga hitro pridobiti?

Status eksperta preprosto morate doseči kot zadnjo stopničko procesa PNZ (Poznavanje Naklonjenost Zaupanje). Kako pa sploh lahko hitro pridobite ekspertni status?


digitalne slikeDigitalne slike za marketing in predstavitev

Digitalne slike so danes obvezne za dober marketing in hitro pripravo predstavitev. Lahko preprosto izboljšate uporabo digitalne slike v ekranu prezentacije ali spletni strani?


priprava prezentacije za nastopPriprava prezentacije za nastop

Priprava prezentacije za nastop zahteva po zasnovi in izdelavi še izvedbo. Ampak prezentacijo (računalniško – PowerPoint, KeyNote, Impress) je potrebno še pripraviti za izvedbo. Kako?


relevantnost sporočilaRelevantnost sporočila na enostaven način

Karkoli sporočate, mora relevantnost sporočila za vaše občinstvo biti dovolj visoka, da bo informacija dobro sprejeta. Kako enostavno preverite relevantnost sporočila za poljuben namen?


SEO trikiSEO triki za spletne strani

Spletne strani uvrščajo v višje pozicije zadetkov spletnih iskalnikov dodatni SEO triki. Čisto legalni, da se razumemo.

Za vašo predstavitev nas še danes kontaktirajte na spletinov kontaktni obrazec za vašo predstavitev PowerPoint, spletne strani ali video.

Avtor: