Arhivi za 'powerpoint'

Spoznajmo PowerPoint 2010

Spoznajmo PowerPoint 2010Knjiga (knjižica?) Spoznajmo PowerPoint 2010 je preprost vodič po osnovnih funkcijah te verzije PowerPointa. Priporočljiva je le za preproste tečaje za začetnike – in starejše. O tem pa več v nadaljevanju.

Vedno bo na trgu različno število knjig za določeno temo, več knjig pač za bolj zanimivo področje. Ali tržno povedano – če bodo ljudje kupili knjigo iz tega področja, jo založba izda. In Spoznajmo PowerPoint 2010 spada med cenejše. Brez ambicij za več. Cena na ovitku? 8,50 EUR. Kaj dobite za tako malo denarja?
Berite naprej …

Ozadja za power point

ozadja za power pointPotrebujete ozadja za power point? Tukaj so navedene povezave na spletišča z brezplačnimi in plačljivimi slikami, ki jih uporabljam osebno in poslovno za prezentacije. Samo opazka: ozadja za power point ne bodo rešila slabe predstavitve, dobro predstavitev pa lahko spremenijo v odlično.

Berite naprej …

Izdelava predstavitev

Izdelava predstavitev v eni uriZa vas smo naredili pripomoček za lastno izobraževanje, cederom za učinkovito prezentacijo, ki jo lahko naredite v eni uri ali prej. Izdelava predstavitev iz udobja svojega okolja je praktično nadomestilo za zamudne in nepraktične tečaje pri izobraževalnih ustanovah.

Prezentacije v PowerPointu (ki jih dobite na cederomu in prek spletnega dostopa) vam bodo pomagale za vaše uspešne prezentacije. S storitvijo Izdelava predstavitve jih pripravimo za vas – ena od naših prezentacij je prispevala k nagradi za Najboljši poslovni načrt za novoustanovljena podjetja tekmovanja Najpodjetniška ideja 2007/08. Torej znamo dobro pripraviti prezentacijo, ki mora trajati le 5 (pet) minut (!) ali takšno za več šolskih ur.
Berite naprej …

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.