Spodnja oprema naprodaj za računalniški kotiček lahko dobro, dolgo in uspešno služi novemu lastniku. Kaj je tu za vas?

Morda nova mini pisarna ali kotiček za študij ali kaj tretjega. Kaj pa je tu zame?

Čisto preprosto – potrebno je plačati gostovanje. Ta blog se (tudi zaradi videov, ki upam, da jih uporabljate pri delu!) nahaja v gostovanju, ki mesečno stane 60 EUR. Kar je seveda potrebno plačati in ker je nekaj opreme odveč, zakaj ne bi to združili?

Znesek za pisarniško opremo bo služil za dve mesečni gostovanji, znesek za računalnik (prodan!) pa še za šest do osem, odvisno od cene, ki jo bo dosegel v dražbi na Bolhi. In tako boste naredili še nekaj dobrega pri nakupu – če boste to vi, vam bom hvaležen jaz in drugi bralci tega bloga. Pa še omenim vas lahko in uvrstim povezavo na vašo spletno stran, če želite.

Seveda to ne pomeni, da bo tale blog ugasnil, če nihče ne bo kupil spodnje opreme. In tudi jaz imam še vsaj tri računalnike pa novejši mobilni telefon (o, lepota WordPressa), da lahko še dodajam nove članke. In veliko veselja, da vam odkrijem še veliko o prezentacijah, spletnih straneh in marketingu.

Je pa res, da moram ta mini računalniški kotiček in prenosni računalnik prodati čimprej – ker je škoda, če stojita neuporabljena. Zato sta pa tako ugodna zneska zanju. Boste vi novi lastnik? Tukaj sta povezavi:

Pisarniška oprema – računalniški kotiček je prodan, hvala!

Prenosnik je prodan, hvala!

Pošljite sporočilo (kontaktna stran) ali vnesite komentar spodaj, če potrebujete še bolj podrobne informacije. Hvala.

Povezani zapisi

Ni povezanih zapisov.

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!