Tukaj je obvezna informacija zaradi pravnih zahtev – varovanje vaših osebnih podatkov ter pogoji uporabe tega spletišča, vsebine in povezav.

Opomba: Vsi obiskovalci in uporabniki spletne strani http://www.prezentacija.si se z uporabo spletne strani strinjajo, da poznajo našo izjavo o varovanju osebnih podatkov in pravne obveznosti ter da jih sprejemajo.

Varovanje vaših osebnih podatkov in splošni pogoji uporabe

Podjetje spletin.net d.o.o., se nepreklicno zavezuje, da bo varovalo zasebnost obiskovalcev in uporabnikov spletne strani http://www.prezentacija.si. Podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani, ne bomo nikoli uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam, razen na zahtevo pristojnega sodišča, ali jih kakorkoli drugače zlorabili. Pridobljeni podatki se bodo uporabljali zgolj za zagotavljanje maksimalno pozitivne izkušnje pri uporabi spletne strani http://www.prezentacija.si.

Spletin.net d.o.o. bo pri urejanju spletne strani poskušal zagotavljati točnost in ažurnost informacij. Kljub temu pa je njegova kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah popolnoma izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na spletni strani http://www.prezentacija.si.

Spletin.net d.o.o. si tudi pridržuje pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani kadarkoli, brez predhodnega opozorila spremeni. Vsebine objavljene na spletni strani http://www.prezentacija.si nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Spletin.net d.o.o. prav tako ne odgovarja uporabnikom za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav, oziroma zaradi nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo iz spletne strani http://www.prezentacija.si. Na spletni strani http://www.prezentacija.si boste našli tudi povezave na druge spletne strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in ažuriranje teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

Osebnih podatkov vseh obiskovalcev tega spletišča ne zbiramo. Identifikacija posameznikov v tem spletišču je prostovoljna na enega od treh načinov:

1. Prijava na e-listo Prezentacija. Podatka (Ime in priimek, E-naslov) sta varno shranjena v spletišču aWeber.com, ki je ponudnik gostovanja e-poštnih list.

2. Prijava v blog za vnos komentarja. Dovoljujemo komentiranje zapisov bloga, vnešeni e-naslov ni javno viden. To bazo varujemo v skladu s trenutno veljavnimi varnostnimi pravili in priporočili.

3. Prijava v članski del spletišča. To prijavo uporabljajo le člani spletišča, ki so naročili cederom ali spletni dostop do zaščitenih vsebin tega spletišča. Osebni podatki so Ime, Priimek in E-naslov v isti bazi kot v prejšnji alineji. Varujemo jih na enak način kot v prejšnji alineji.

Piškotki (cookies)

Spletna stran http://www.prezentacija.si nima možnosti, da si vašo morebitno izbiro ob naslednjem obisku zapomni kot vaše priljubljene nastavitve prikaza z uporabo piškotkov. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brskalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, spletni strežnik prepozna vaš brskalnik in priredi vsebino spletnih strani. Naši piškotki ne hranijo nikakršnih informacij o vašem računalniku ali vaših osebnih podatkov. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani (ne na http://www.prezentacija.si) morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

PiškotekVrstaTrajanjeOpis
KomentarjiTrajni1 letoČe vnesete komentar na teh spletnih straneh, potem se lahko v vašem računalniku shrani piškotek, ki si "zapomni" vaš e-naslov za naslednje komentarje (če si izberete možnost "zapomni si me").
PiškotkiTrajni1 letoV nogah vsake strani tega spletišča boste videli sporočilo, ki vas obvešča o naši politiki piškotkov in zasebnosti. Če ste to sporočilo že videli, ga verjetno ne boste več želeli. Za pomnenje te nastavitve uporabljamo piškotek. Vaši podatki so popolnoma anonimni.
WordPressTrajni1 letoWordPress je sistem za upravljanje vsebin (CMS) tega spletišča. Uporablja piškotke za prijavo in odjavo ter so zato le-ti nujni za pravilno delovanje spletišča. Nastavijo se le, če ste registriran uporabnik v tem spletišču (imate dostop do e-kluba) in zato za večino ljudi to ni pomembno. Uporabniški podatki so popolnoma anonimni.

Avtorske pravice © Copyright 2009-2013 spletin.net d.o.o.

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja spletin.net d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Opomba: Vsebina izjave o varovanju osebnih podatkov in pogojev uporabe v celoti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave oz. strinjanja uporabnikov.

Za pripravo vašega sporočila o piškotkih in varnostni politki za obiskovalce vaše spletne strani me kontaktirajte.

Avtor: