Zdravo, Sergej Rinc+ tukaj in hvala za ogled teh strani. Strani Prezentacija.si so namenjene vsem, ki potrebujejo nasvete za izdelavo učinkovite prezentacije (s programom PowerPoint 2007 in drugimi), moderen marketing in za izvedbo prezentacije – nastop. Lastnik spletišča je spletin.net d.o.o., skrbnik spletišča pa Sergej Matjaž Rinc, vaš coaching trener in (najraje) Prepričljiv Prezenter.

Del vsebine tega spletišča je dostopen le registriranim uporabnikom cederoma “Kako pripraviti predstavitev v eni uri ali prej” in e-kluba Prezentacija – več vrst članarin – in ni javen.

Kaj je vsebina objav tukaj? Predvsem kratki, učinkoviti nasveti za kvalitetno in hitro izdelavo predstavitev (s programom PowerPoint in drugimi), za marketing vas, vaših izdelkov in storitev ter za javno nastopanje. Večina nasvetov koristi tudi pri uporabi drugih predstavitvenih programov kot sta OpenOffice Impress in KeyNote. Cilj spletišča in vsega povezanega (npr. multimedijski infoprodukti) je dvigniti kulturo prezentacij v Sloveniji, s poudarkom na pripravi in izvedbi računalniško ustvarjenih prezentacij.

Komentarji so moderirani – vnosi so potrjeni le za neanonimne uporabnike. Nekateri zapisi so zaprti za registrirane uporabnike kot je navedeno zgoraj.

Predstavitve z uporabo računalnika ustvarjam že od leta 1994 in zaradi njih sem tu, kjer sem. In tudi vzdržujem to spletišče. Več o meni je v videoposnetkih prezentacij in na spletnih straneh http://sergej.rinc.ws (osebna stran) in http://www.spletin.net/blog/Sergej (stran podjetja).

Ali pa se povežemo prek Facebooka (v tujini uporabljam ime Matt S Rinc, da si drugi ne zlomijo jezika pri izgovorjavi Matjaž Sergej Rinc – kar je moje pravo ime).

Avtor: