Zanimivo, da pogovorno veliko uporabljamo beseda prezentacija, toda za naslove spletnih strani prevladuje izraz predstavitev. Tukaj je nekaj predstavitev, ki so lahko zanimive za več ljudi:

Tabu – družabna predstavitev novega albuma – SiOL.net (stran ni več dostopna)

Ta je glasbena novost. Iz novice: “Tabu – družabna predstavitev novega albuma. Ko je naslovna skladba že postala radijska pesem tedna in četrti album skupine Tabu 2 tedna polni prodajne police, so Tabujevci organizirali družabno predstavitev svojega novega albuma “42” …” Zanimivo, in Sašo Papp je gotovo užival (upam, da se me še spomni z Radia MARŠ).

Otroška trgovina: Predstavitev lesenih avtomobilov Automoblox na videu

Slovenci znamo delati igrače. Tale “Predstavitev lesenih avtomobilov Automoblox na videu · video · Leseni sestavljivi avtomobilčki Automoblox so dosegljivi v spletni otroški trgovini chebeltza.com.Tudi če kakšenga modela trenutno ni na zalogi, …” je malo prepozna za moja dva nadebudneža, ampak saj darila lahko dobi še kdo drug :-).

Uvodna predstavitev IPv6 v Policiji | go6.si

Tole bo neizogibno: “… uvodno predstavitev IPv6. Zbrano je bilo tehnično osebje in pa vodstvo Urada za informatiko in telekomunikacije.” Kot omrežnemu strokovnjaku bo to tudi meni verjetno prineslo spet nekaj dela ampak hude panike ne bo, tako kot za spremembo letnic v programih ob prehodu na leto 2000.

Vabljeni v Velike Lašče na predstavitev knjige MARTIN KRPAN … (povezava ni več veljavna)

Tole knjigo si bo potrebno ogledati … Več je na www.martinkrpan.org.

Iskanje Google (v angleščini)

In še (možna) prihodnost izdelave prezentacij – 19.03.2010: originalna predstavitev ni več na voljo. Zato sem zamenjal povezavo na zanimivo predstavitev o iskanju v Google (beseda se ne sklanja!). In na dogodke bomo še dolgo časa morali s sabo prinesti predstavitev PowerPoint. Za dobre retorike pa to že danes morda ni več ovira :-).

Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!