9. janurja 2012 sem izžrebal nagrajence prve (in upam, da ne zadnje) nagradne igre 2012. Žrebanje je potekalo v pisarni spletin.net, kjer pišem tudi ta blog. Številke nekaj sto prejemnikov e-časopisa Prezentacija (nanj se lahko naročite desno zgoraj na tej strani) je naključno izžrebala spletna storitev http://www.random.org, ki ga lahko tudi vi koristno uporabite. Res naključnim številkam pač bolj zaupam kot tistim, ki jih vrne funkcija Excela … Saj veste, računalniški strokovnjak praviloma ne zaupa računalnikom oz. elektroniki, strojni inženir pa ne strojem :-).

1. nagrado, dostop do video e-tečaja moj VIDEO prodaja je zadel Andrej K. Čestitke! Andrej bo kmalu spoznal, zakaj je npr. video “Predstavitev PowerPoint” na prvi strani zadetkov iskanja Google. In da ima zaradi tega ta video že nekaj tisoč ogledov. Ampak za vse druge – kmalu bom spet odprl dostop do prvega tedna tega e-tečaja trajno in popolnoma brezplačno! Dosedaj je bil odprt za poslovne partnerje, v kratkem bo za vse.

Matej S. je bil izžreban za drugo nagrado, dostop do e-tečaja Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej. Rad bi bil skromen, pa ne morem – do januarja 2012 ni podobnega multimedijskega izdelka v Sloveniji, ki bi vam odkril preproste in všečne predstavitve PowerPoint, ki prodajo vašo idejo, izdelek ali storitev. Z razloženimi petimi modeli predstavitev, oblikami prezentacij in nasveti za nastop. Skupaj z najbolj uporabljanimi prezentacijami, ki jim le spremenite sliko, dodate vaše besedilo po opombah v ekranih in – začnete nastopati!

Da bodo video e-tečaji osnova vašega izobraževanja, sem že napisal – vprašajte organizacije, ki organizirajo tečaje PowerPoint, koliko manj so imeli udeležencev lani. Da pa ne boste zapravljali denarja, vam bom morda prav kmalu pomagal postati Prepričljiv Prezenter.

Tretjo nagrado prejme Aleksander A. Knjiga Sprožilci je ena od knjig, ki jo priporočam, da boste postali prepričljivi pri prezentacijah pa tudi sicer pri prodajnih nagovorih. Joe Sugerman je pač eden od strokovnjakov za marketing, ki ga je koristno upoštevati. In zares izvajati njegove nasvete, vsaj nekatere, ki jih lahko najbolje obvladate.

Hvala vsem za nekaj predlogov, ki ste jih poslali. “Cukrčki” sledijo, ne bom pozabil, da želite še več praktičnih nasvetov za predstavitev, marketing in javno nastopanje. Ker želite doseči večjo prodajo, nestresne nastope in prepričljive predstavitve. Ni težav, spremljajte blog (in berite e-časopis, če se še niste, se naročite nanj desno zgoraj, da boste prejemali ekskluzivne skrivnosti) in sporočajte, kako so vam nasveti pomagali.

Povezani zapisi

Ni povezanih zapisov.

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!