nagradna igra 2012Nagradna igra 2012 za večji uspeh je čisto preprosta za vas. Poleg čestitke – seveda vam želim uspešno leto 2012 in da dobite človeka dostojen zaslužek, če ste bili v 2011 brez zaposlitve – nadaljujem moje poslanstvo izboljšanja vaših prezentacij. Z njimi boste bolj uspešni na razgovorih, bolje predstavili vaše načrte/naloge/rezultate in tudi več prodali. Kaj vam pa nudi tale nagradna igra?

Z dajanjem denarnih nagrad je vedno križ, potovanje v daljnje kraje naj raje ponujajo turistične agencije. Zato vam Nagradna igra 2012 ne ponuja tega, zato pa morda zadenete izdelek, storitev ali knjigo, s katero boste lahko (več) zaslužili. V letu 2012 vam bo ta blog ponujal več vsebin o prepričljivosti, ki jo potrebujete, da sploh prodate vaše ideje, izdelke in storitve.

Zato Nagradna igra 2012 vsebuje nagrade, s katerimi boste postali bolj prepričljivi. Na koncu prezentacije namreč šteje le to, ali ste (dovolj) prepričali vašo publiko, sogovornike ali poslovnega partnerja. Če vam to ne uspe, adijo posel, pohvala ali dobra ocena.

Nagradna igra 2012 – nagrade

Nagradna igra 2012 - paket Moj VIDEO prodajaPrva nagrada: video bo leta 2013 predstavljal več kot 50% vseh spletnih vsebin in tudi do 90% celotnega prometa po Internetu. Najlažje prvo stran zadetkov iskanja Google (in s tem obiska vaše strani in novih kontaktov ter prodaje) dosežete z video posnetki vendar morate znati video posneti, obdelati in optimizirati. Nagradna igra 2012 zato kot prvo nagrado nudi dostop do e-tečaja Moj VIDEO prodaja, ki vsebuje vsa navedena znanja z zadnjimi novostmi v letu 2011 za YouTube marketing. Vrednost te nagrade je 177 EUR.


Cederom Kako narediti predstavitev v eni uriDruga nagrada: dobra prezentacija povabi, prepriča in proda. Nagradna igra 2012 zato vsebuje cederom Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej, skupaj z e-dostopom, ki vsebuje tudi nekaj delov video marketinga iz e-tečaja Moj VIDEO prodaja. Vrednost te nagrade je 77 EUR.


SprožilciTretja nagrada: da prepričate ljudi, pomagajo tudi (psihološki) sprožilci. Zato je tretja nagrada knjiga Sprožilci, v kateri boste zvedeli 30 različnih prodajnih orodij, s katerimi motivirate ljudi, vplivate nanje in jih tudi prepričate v nakup. Vrednost te nagrade je 33,77 EUR (prodajna cena založbe).


In kaj morate storiti za sodelovanje v nagradni igri? Preprosto – pogoj je le vaša prijava na e-listo Prezentacija.si (vpišete se desno zgoraj na tej strani). Pojavno okno se je prikazalo že pri vašem prvem obisku tega bloga tako da ste verjetno že prijavljeni. In zakaj se ne bi prijavili? Tudi če ne boste izžrebani, prejmete priročnik (PDF) Kako narediti predstavitev v eni uri in nato v občasnih sporočilih brezplačne nasvete za marketing, predstavitev in nastop, ki jih prejmete le kot naročnik e-liste. Če to še niste, vnesite vaše ime in e-naslov, kar vam bo vzelo le nekaj sekund – Nagradna igra 2012 pa bo v boben vključila tudi vaš e-naslov.

Nagradna igra 2012 – pravila

  1. Organizator igre Nagradna igra 2012 je lastnik bloga Prezentacija.si, podjetje spletin.net d.o.o. s sedežem v Škofji vasi.
  2. Sodeluje lahko vsak državljan Republike Slovenije, ki je na datum žrebanja prijavljen na e-listo Prezentacija.si.
  3. Nagradna igra 2012 traja do 9. januarja 2012 do 00:00. V žrebanju se upoštevajo vsi e-naslovi, prijavljeni na e-listo Prezentacija.si do vključno te ure (velja ura prijave na e-listo).
  4. Če nagrado prejme mladoletna oseba, jo v njenem imenu prejme starš ali zakoniti zastopnik.
  5. Vse nagrade so v neizplačljivi obliki in se podelijo brezplačno brez stroškov prejemnika nagrade. Vsi stroški za predajo in izvedbo prejema nagrade bremenijo organizatorja.
  6. Žrebanje se opravi 9. januarja 2012 na sedežu organizatorja. Izžreba se tri nagrade med udeleženci žrebanja z naključnim računalniškim procesom.
  7. Izžrebance obvesti organizator 9. januarja 2012 po e-pošti in javno objavi njihovo ime ter začetnico priimka v blogu Prezentacija.si. Nagrade so prenosljive (izžrebanec sporoči druge kontaktne podatke).

Želim vam veliko uspeha pri vašem marketingu, predstavitvah in javnem nastopanju ter da Nagradna igra 2012 morda izbere prav vas!

Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!