marketingMarketing oz. trženje še posebej v spletu zahteva iznajdljivost, prepričljivost in pridobivanje zaupanja, sicer ne doseže svojega namena – prodaje. Spodaj so povezave na strani video posnetkov z nasveti za marketing, ki so nastali v okviru brezplačno dostopne Video prezentacije 30 dni julija 2011.


registracija domeneRegistracija domene, nakup in prodaja

Registracija domene je prvi korak za vašo spletno predstavitev, marketing in poslovni uspeh v svetovnem spletu. Poznati morate korake registracije, pasti pri nakupu domene in možnosti prodaje. Navsezadnje se splača tudi trženje domen s pripravljenimi spletišči.

naročanje preko spletaNaročanje preko spleta in neželena pošta

Naročanje preko spleta brez kontakta z vašimi kupci je videti težko izvedljivo – saj morate preveriti nakup. Z elektronsko pošto in dvojno potrditvijo e-naslova lahko naredite tudi to. Neželena pošta? V tem primeru je ni. Vaše trženje bo tako zahtevalo manj časa.


bonusi prodajajoBonusi prodajajo in zato pridobijo zadovoljne kupce

Marketing z bonusi proda in prepriča morda bolj kot sam izdelek ali storitev. Kateri bonusi so takšni, da bodo vaši kupci razmišljali samo še o nakupu? Če res želite zagotoviti večjo prodajo in prehitevanje konkurence z bonusi, zagotovite da trženje vaših bonusov prodaja veliko več dodane vrednosti osnovnemu izdelku oz. storitvi.


JV partnerJoint Venture partner – kako ga pridobiti

Joint Venture partner (ali JV partner) je navadno posameznik, podjetje ali druga organizacija, ki se vam pridruži pri vašem projektu. Kako? Navadno res prispeva finančna sredstva, lahko pa tudi le del nalog za dokončanje projekta, know-how (znanje) ali npr. poslovne povezave za dosego končnega uspeha.


e-poštni marketingE-poštni marketing in e-časopis

E-poštni marketing je še zdaj na prvem mestu pridobivanja vaših novih sodelavcev, poslovnih partnerjev in kupcev. Kako preprosto lahko tržite prek e-pošte in obenem z lahkoto pišete časopis podjetja?


govori pred kameroGovori pred kamero brez podcenjevanja

Vaš marketing ne bo uspel brez prepričljivega govora pred kamero. Kaj je prva stvar, na katero morate paziti?

Trženje in moderen spletni marketing

video marketing prodaja

Video marketing prodaja

Ne potrebujete veliko dela, časa in sredstev za učinkovit video marketing, ki bo prodal vsaj za 25% več vaših izdelkov in storitev. Video mora vsebovati le kdo, kaj, zakaj in kako – pa lahko vaše video trženje prodaja v svetovnem spletu bolje od 99% konkurence! Poglejte tudi, kaj lahko vaše video trženje ponudi kupcem.


video obdelavaVideo obdelava za internetni marketing

Video obdelava in govoreča glava sta najboljši par. Oz. morata biti, saj boste le težko dosegli pravo kvaliteto vaših video posnetkov brez dodatne montaže. Za internetni marketing torej profesionalni videz in trženje vaših videov morate odpraviti nekaj preprostih začetnih napak. Katere?


Facebook oglaševanje je učinkovito trženje

Facebook oglaševanje in Facebook stran za trženje

Facebook oglaševanje je najbolj uspešno, če klik vodi na Facebook stran. Takšen družabni marketing je najbolj sprejemljiv za uporabnike družabnih omrežij. Komentar 11 oglasov. Facebook trženje bo leta 2015 pomenilo 50% prodaje.


Google AdWords oglaševanjeGoogle AdWords oglaševanje za večji biznis?

Google AdWords oglaševanje je spletni marketing za hitro pridobivanje (vsaj nekaj) potencialnih strank. Nekaj nasvetov, ki jih slovenski certificirani strokovnjaki za AdWords do objave tega videa niso obvladali. Upoštevajte tudi bolj učinkovit video marketing!


Za vaš marketing nas še danes kontaktirajte na spletinov marketing.

Avtor: