Tokrat video pozdrav – kako lahko izkoristite video marketing podjetja za globalno trženje. Na 31. konferenci PODIM sem imel predstavitev o možnosti globalne promocije, prodaje in iskanja partnerskih povezav (ang. Joint Venture) z video marketingom.

Video je le kratek, malo za lasten marketing podjetja in seveda, da me bolj spoznate in začnete spraševati – veste, da lahko veliko odgovorov o marketingu dobite zgolj s vprašanji?

Get the Flash Player to see this content.


Torej, prenesite dokument PDF “Video marketing podjetja za globalni uspeh” (ekrani prezentacije, v angleščini a se boste brez težav znašli) na spodnji povezavi:

Video Marketing for Global Breakthrough
(ni potrebno vnesti e-naslova, brezplačno darilo za vas)

in – začnite spraševati. Za navzoče sem sezul čevelj 🙂 in pokazal, kako lahko v eni minuti ustvarite video za vaš izdelek (optimizacija spletnih strani? Praktično le minimalni trud!). In kakšen je lahko vaš marketing podjetja za globalno trženje (in seveda tudi lokalno)? Vnesite vprašanje spodaj, me kontaktirajte še danes ali naročite video paket za marketing podjetja, s katerim boste sami dosegli (do 50x) več kupcev!

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!