Arhivi za 'konferenca'

Eden najboljših podjetnikov govorcev je gotovo Steve Jobs. Njegovi govori so že legendarni in tudi dostopni kot videoposnetki, zato bo tale prispevek bolj kratek.

Tukaj je sedem najbolj uporabljanih tehnik, ki jih Steve Jobs uporablja v prezentacijah:

Berite naprej …

Tokrat malo besed in več videa. Na spodnji povezavi je predstavitev o razvoju aplikacij za mobilnike, še posebej 7 korakov za izdelavo aplikacij za iPhone. Predstavitev sem imel 18. marca na Univerzi v Mariboru v okviru konference ROSUS 2010.

Spletna prodaja in Splet 2.0Predstavitev je shranjena iz PowerPointa 2007 v PDF (ste vedeli, da je to možno?), za vas pa sem posnel tudi video predstavitev. Sprehodite se skozi razvoj mobilnih aplikacij in mobilnikov na splošno (WAP? Hmm, praktično mrtev :-)) prek aplikacije, ki jo pripravljamo do zadnjega dela za iPhone. Prvič v Sloveniji torej 7 korakov za izdelavo aplikacij za iPhone, s čimer vam poskušam skrajšati čas za vsaj mesec ali dva. Navodila lahko predstavite tudi podjetju, ki vam lahko naredi takšno aplikacijo.

Možnosti obdelave slik v aplikacijah za mobilnike – iPhone

boksar George Foreman
Image via Wikipedia

V Celju ste lahko 15. januarja 2010 dobili vtis, kaj naj ima dobra predstavitev – vas kot blagovne znamke. Na prvem Festivalu izobraževanja in zaposlovanja smo slišali, kaj dobra predstavitev lahko prinese k ugledu in veljavi posameznika. Spodaj so moja razmišljanja.

Bodite prvi v vašem področju

To je seveda temelj za uspešno trženje. Prvi v določeni tržni niši po določenem času postane glavni igralec na trgu, če ta niša postane uspešna. Dobra predstavitev na vsakem koraku glavnemu igralcu še bolj pomaga pri doseganju tega cilja. Če je velika tržna niša zasedena (nekdo je npr. znan kot najboljši vaditelj joge), potem bodite za dosego statusa prvega – in eksperta – ožje usmerjeni (npr. za vaditelja kundalini joge).

Berite naprej …

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.