kako odstraniti vinjetoToliko je nasvetov kako odstraniti vinjeto pa gre vseeno preprosto. Brez strgala, ki ga nimate pri roki pa še praske tvegate. Brez fena – zakaj se moram ukvarjati še s kabli za elektriko? In brez vode. S čistilnim robčkom za očala! In brez stroškov menjave pri AMZS …

Torej kako odstraniti vinjeto?

Postopek kako odstraniti vinjeto zahteva le nohte (ženske torej pazite) in en samcat čistilni robček za očala. Pa tri do pet minut potrpežljivosti. Pet minut bi moralo zadoščati, da zalepite že novo vinjeto!

Vse, na kar morate paziti, je počasno vlečenje stare vinjete s stekla. Tako se bo manj strgala in pustila manj ostankov na šipi – čiščenje z robčkom bo pa zato lažje, morda tudi brez nohtov in predvsem hitrejše. Video vam bo prikazal, kako je enostavno:

[flashvideo file=http://www.prezentacija.si/video/kako-odstraniti-vinjeto.f4v image=http://www.prezentacija.si/blog/wp-content/uploads/kako-odstraniti-vinjeto.png width=512 height=288 /]

Ne pozabite – če mora nekdo videti postopek, da ga lahko ponovi, potem posnemite video. Če se želite naučiti izdelave videa, pa obiščite strani e-tečaja moj VIDEO prodaja, ki bo kmalu na voljo brezplačno prvih sedem dni. Spremljajte blog Prezentacija za objavo – in ne sprašujte več kako odstraniti vinjeto :-)!

Povezani zapisi

Ni povezanih zapisov.

Označeno z:

Kategorija: logika

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!