Kako narediti spletno stran učinkovito? Običajne spletne strani ne prepričajo več, obiskovalci odidejo v nekaj sekundah, če takoj ne dobijo odgovora na iskano informacijo. Ste pomislili, da v iskalniku prepriča tudi meta oznaka v spletni strani?

Potem je pa še nekaj dodatnih prijemov kako narediti spletno stran učinkovito. Naj vas stranke pokličejo? Vas večinoma stranke pokličejo? Potem izpostavite vašo telefonsko številko na vrhu strani. To deluje v ZDA, v zahodni Evropi in tudi pri nas. Mislite, da bo obiskovalec porabil veliko časa za iskanje kontaktne številke na vaši spletni strani? Ne, za iskane izdelke ali storitve bo uporabil gumb nazaj v spletnem brskalniku in poiskal drugega ponudnika. Video (klik na video za pavzo/nadaljevanje):

Opombi: da ne bo preveč reakcij na prikaz spletne strani nekega podjetja. Uporabite lahko poljuben napis (poleg relevantne fotografije!) vendar poskusite imeti vsaj ključno besedo. Bolje je prednost za obiskovalca, še najbolje pa njegova korist – čeprav je to včasih spet dvoumno. Oglas: ljudje so poslali e-pošto (ne poklicali, kot sem rekel v videu).

Neposredna povezava na spletno stran za skrivanje e-naslovov (storitev fantomaster ne deluje več):

http://www.hcidata.info/obfuscate-email-address.htm

Še več o tem, kako narediti spletno stran učinkovito?

Spletna predstavitev je torej lahko hitro dopolnjena z nekaj enostavnimi koraki. Ali zdaj imate nekaj namigov, kako narediti spletno stran učinkovito? Za vse druge prijeme, ki zares pospešijo kontakt obiskovalcev vaših spletnih strani, me kontaktirajte ali poglejte zares super trojček.

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: logika

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!