kako narediti predstavitevCederom “Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej” smo začeli pošiljati v četrtek, 29. oktobra 2009. Ta večpredstavnostni infoizdelek (prvi slovenski multimedijski infoprodukt – ang. “multimedia infoproduct”) na nov, svež način vsebuje praktično vse informacije, kako narediti predstavitev v manj kot 60 minutah. Izdelava prezentacij postane lahko in prijetno opravilo.

Seveda, smatramo, da je naš izdelek “Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej” vreden, da gre v slovensko zgodovino. V NUK in UKM smo poslali štiri obvezne izvode (izvod je dostopen le v čitalnici) in pridobili številko ISBN – prav tako za verzijo na DVD-ju.

Le imetniki cederoma lahko dostopajo do dodatnih gradiv v tem spletišču. Tako cederoma “Kako narediti predstavitev …” niti ni potrebno imeti stalno pri roki, zadošča uporabniško ime in geslo za spletni dostop do e-gradiv. Ali pa prenesete k sebi avdio posnetek v obliki MP3 ali video posnetek za predvajalnike MP4.

Kratek povzetek, kaj je na cederomu:

  1. Glavni del prezentacije Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej.
  2. Nasveti in triki kako narediti predstavitev s SOL-jo, kar je naša kratica za Sporočilo, Oblika in Logika. Le-te mora imeti kvalitetna predstavitev.
  3. Primeri in predloge najbolj uporabljanih prezentacij.
  4. Dostop do več kot 100 najboljših predlog ter spletišč z brezplačnimi datotekami.
  5. Preizkusna programska oprema za izboljšanje in distribucijo vaših prezentacij.

Glavni cilj in obljuba cederoma je, da se boste naučili kako narediti predstavitev za prezentacijo pred publiko in za samo izdelavo porabiti eno uro ali manj. Tega se lahko nauči vsak, ki je vsaj malo vešč dela z računalnikom, poleg tega pa tudi niso potrebna napredna znanja PowerPointa. Sledite le navodilom, ki zadoščajo za 99% vseh prezentacij. V kolikor potrebujete še bolj zahtevno prezentacijo, vas bodo nasveti in triki na cederomu vzpodbudili, da boste precej hitreje kot dosedaj našli in uporabili prave elemente predstavitve za popestritev vaših prezentacij. Od leta 2011 pa je na voljo tudi coaching nastopanja.

Torej – oglejte si, kakšne prednosti vam omogoča cederom Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej. Zakaj ne bi pri izdelavi prezentacij uživali in nato prijetno presenetili poslušalce?

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: cederomi

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!