Kratek trik kako dobro zgledati prek kamero bi vam že lahko izdal, ne? No, vsaj kako bolje izgledati, če ste normalno naspani (prvi pogoj!).

Moj trik za javno nastopanje je preprost – uporabljam kremo za porjavitev. Večinoma zato, ker sem manj zunaj kot bi rad. Eden od razlogov je tudi ta nesrečen cvetni prah. No, ženske boste gotovo dobro sprejele ta nasvet – sam pač smatram, da je solarij bolj škodljiv kot malo takšne kreme (če je ta dovolj “naravna”). Za moške je pa tole še bolje, ker lahko ubijejo tri muhe na mah. Ne verjamete?

A veste, zakaj se moški radi obrijejo? Zato, ker se hkrati tudi umijejo. 🙂 No, če ste moški in po britju uporabite kremo za porjavitev, ste ubili še tretjo muho – kako dobro zgledati pred kamero (poleg biti umit in urejen). Še kratek video za boljši spomin (klik na video za pavzo/nadaljevanje):

In kako dobro zgledati pred kamero takoj?

Hmm, recepta kako dobro zgledati pred kamero takoj, če vas posnamejo nepripravljene, le za nekaj sekund – nimam. Sam bi najprej preveril, da nimam kaj čudnega na obrazu. Potem bi pa morda uporabil nasvet ene od slovenskih pop zvezdnic (glavo malo spustiš, eno ramo malo vzdigneš – da ni dvojne brade). Ampak to pa že ne spada v teme za (daljše) prezentacije, ne?

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: logika

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!