Tole bo gotovo najkrajši zapis v blogu. Želim vam, da si spočijete 1. in 2. maja, a obenem razmislite, kaj so vaši življenjski cilji. O teh (in o mojih) vam bo morda pomagal spletinar 20 magičnih minut.

Po praznikih pa – če ste brez dela ali imate premalo kupcev ali vas družba sploh ne pozna, začnite izkoriščati Internet. Tako je najlažje priti do več kontaktov. Pri tem vam lahko pomaga tudi osnovno znanje optimizacije spletnih strani, ki od aprila 2012 ne bo nikoli več takšno kot prej. Več o tem pa lahko zveste ekskluzivno na spletinarju (spletnem seminarju) o optimizaciji spletnih strani (SEO). Ekskluzivno (s strani strokovnjaka, ki je sedaj polnoleten – ne po starosti ampak po aktivnem spremljanju SEO od leta 1994 :-)). Samo za 50 udeležencev. Posnetek in gradiva pa bodo na voljo le za plačilo, predvidoma najmanj 97 EUR.

Pridite, izkoristite Internet, ker boste ekskluzivno zvedeli kako do več kontaktov (posnetek spletinarja 4. maja 2012). Pričakujem vas. Za vse spletinarje v prihodnosti si želim, da vas vidim spočite, razpoložene in optimistične.

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!