‘;} ?>
izdelava predstavitve

Izdelava predstavitve za vaš uspeh

Izdelava predstavitve za vas garantira uspeh – ena od naših prezentacij je prispevala k nagradi za Najboljši poslovni načrt za novoustanovljena podjetja tekmovanja Najpodjetniška ideja 2007/08. Kako lahko tudi vi pridobite, prepričate in prodate vaše znanje, izdelke in storitve z učinkovito prezentacijo? Prodajna prezentacija?

Najprej potrebujete cilj – kaj želite doseči s prezentacijo? Predstavitev vašega cilja bo tudi eden od zadnjih ekranov prezentacije. Ko poznate vaš cilj, lahko sestavite sporočilo. Sporočilo mora slediti enemu od petih modelov predstavitve, ker sicer izdelava predstavitve nima smisla – uspeha ne bo!

izdelava predstavitveTukaj je pet modelov predstavitve:

  1. Ustrezanje idealu
  2. Glavne točke
  3. Vprašanje in odgovor
  4. Zadovoljevanje potreb
  5. Problem-rešitev

Vse prezentacije morajo slediti enemu od teh modelov. Nato je potrebno pripraviti vsebino tega modela, tukaj pa se izdelava predstavitve še ne konča. Dodati je potrebno otvoritveno “kljuko” in motivatorje – tudi če predstavljate dolgočasne finančne podatke! Izdelava predstavitve – naročilo

Kaj vsebuje izdelava predstavitve?

Se mudi? Ne veste, kako bi popestrili prezentacijo (animacije, tam kjer so smiselne)? Imate v mislih, kaj morate pokazati, pa ne poznate učinkovitega načina za vaš design? S storitvijo Izdelava predstavitve vam hitro in učinkovito pripravimo prezentacijo PowerPoint ali Keynote (po želji tudi OpenOffice Impress). Vaša zgodba bo:

predstavitev izdelka

  • … imela prepričljivo sporočilo, …
  • … ki bo z všečno podobo, zgradbo in vsebino …
  • prodala vaše izdelke, storitve ali idejo.

“Brez težav pred zahtevno publiko”

“Predstavitev je uspela. Najlepša hvala za pomoč.”

Tea Gorogranc, Celje
Sproščena svetovalnica

Izdelava predstavitve je lahko opravljena tudi v istem dnevu, če nam zaupate, kaj želite doseči s prezentacijo (prodati, predstaviti idejo, zbrati sredstva ipd). Potrebujemo le vašo vsebino, po možnosti vsaj eno kvalitetno sliko izdelka (če ga predstavljate) in opis vašega cilja predstavitve – oblikovanje ni vaša skrb. Pošljite nam sporočilo na podpora@prezentacija.si, pokličite 031 44 60 66 (od 10. do 12. ure) ali izpolnite povpraševanje spodaj. Tako bo izdelava predstavitve za vaš nastop čimprej opravljena. Znesek za storitev je po dogovoru 197 EUR naprej*, pošljemo predračun. In če bomo morali kupiti/narediti dodatne sličice, fotografije ali zvočne posnetke, ne plačate nič več od dogovorjenega zneska!
* do 15 ekranov s slikami, napisi in preprostimi animacijami je vaš znesek 197 EUR

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

Izdelava predstavitve in video posnetka

Izdelano prezentacijo vam lahko posnamemo tudi kot video. Primeri so v tem spletišču in na strani Predstavitev podjetja. Pri tem je lahko izdelava predstavitve le začetek sodelovanja z vami, saj vas lahko tudi opremimo z vso potrebno programsko in strojno opremo (mikrofon, kamera, daljinec, program za upravljanje prezentacij v mobilnem telefonu idr.). Seveda to velja, če želite sami izdelovati lastne predstavitve in jih pripraviti kot video posnetke.

Za dodatne informacije o videu nam še danes pošljite sporočilo na podpora@prezentacija.si
tel. 031 44 60 66 (od 10. do 12. ure)
ali izpolnite kontaktni obrazec zgoraj. Izdelava predstavitve za vas je lahko opravljena v enem dnevu, kontaktirajte nas zdaj!

Sergej M. Rinc Sergej Rinc+, spletin.net
uni. dipl. inž. rač. in inf.P.S. Izdelava predstavitve, naročena tukaj in zdaj, predstavlja minimalni znesek v primerjavi z vašim zaslužkom v prihodnosti – zaradi prezentacije, ki bo prepričala. Če ne, vam vrnemo vsak cent.

P.P.S. Če vas zanima izdelava predstavitve v spletu, ste tudi na pravem mestu. Preglejte cenik spletnih strani, ker za vas lahko dosežemo enake rezultate v iskalnikih kot za to spletišče …

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.