Izdelava predstavitev v eni uriZa vas smo naredili pripomoček za lastno izobraževanje, cederom za učinkovito prezentacijo, ki jo lahko naredite v eni uri ali prej. Izdelava predstavitev iz udobja svojega okolja je praktično nadomestilo za zamudne in nepraktične tečaje pri izobraževalnih ustanovah.

Prezentacije v PowerPointu (ki jih dobite na cederomu in prek spletnega dostopa) vam bodo pomagale za vaše uspešne prezentacije. S storitvijo Izdelava predstavitve jih pripravimo za vas – ena od naših prezentacij je prispevala k nagradi za Najboljši poslovni načrt za novoustanovljena podjetja tekmovanja Najpodjetniška ideja 2007/08. Torej znamo dobro pripraviti prezentacijo, ki mora trajati le 5 (pet) minut (!) ali takšno za več šolskih ur.

Izdelano prezentacijo vam lahko posnamemo tudi kot video. Primeri so v tem blogu in na strani Predstavitev podjetja. Pri tem vam ne le izdelamo predstavitev z vami, ampak vas lahko tudi opremimo z vso potrebno programsko in strojno opremo (mikrofon, kamera, daljinec, program za upravljanje v mobilnem telefonu idr.).

Za vse informacije nam še danes pošljite sporočilo na podpora@prezentacija.si
tel. 031 44 60 66
ali izpolnite kontaktni obrazec.

Sergej Rinc, uni. dip. ing. rač. in inf., spletin.net

Izdelava predstavitev od leta 1994

Se mudi? Ne veste, kako bi popestrili prezentacijo? Imate v mislih, kaj morate pokazati, pa ne poznate učinkovitega načina? S storitvijo Izdelava predstavitve vam hitro in učinkovito pripravimo prezentacijo PowerPoint ali Keynote (po želji tudi OpenOffice Impress). Vaša zgodba bo:

imela prepričljivo sporočilo, …
ki bo z všečno podobo, zgradbo in vsebino …
prodala vaše izdelke, storitve ali idejo.

Predstavitev lahko pripravimo tudi v istem dnevu, če nam zaupate, kaj želite doseči s prezentacijo (prodati, predstaviti idejo, zbrati sredstva ipd). Potrebujemo le vašo vsebino, po možnosti vsaj eno kvalitetno sliko izdelka (če ga predstavljate) in opis vašega cilja predstavitve. Pošljite nam sporočilo na podpora@prezentacija.si, pokličite 031 44 60 66 ali izpolnite kontaktni obrazec. Tako bo izdelava predstavitev za vas čimprej opravljena.

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: cederomidodatki

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!