Stoti prispevek v tem blogu je odličen za evforijo iPad Slovenija in aplikacije za iPad, to tako želeno računalniško tablico družbe Apple. In ker je ponudba poslovnega partnerja prišla v pravem času, vas vabim, da si ogledate celotno v Sloveniji ekskluzivno ponudbo z moje strani:

To ponudbo iPad Slovenija imam za vas:


iPad Slovenija ponudba

Kaj bo zgornji paket novega iPada (3), dveh e-tečajev in ene e-knjige prinesel vam kot imetniku iPada?

  1. Moderno tablico z “eko sistemom” Apple.
  2. Video nasvete o uporabi mobilnikov iPhone (ter predvajalnikov iPod Touch) in tablic iPad.
  3. Vpogled v možnost izdelave aplikacij in poti do vaše lastne aplikacije za iPad.

Ad 1) Novega iPada (“verzija 3”) verjetno ni potrebno predstavljati. Nov, zmogljiv (32 GB), z brezžično povezavo (WiFi). V slovenščini, s tipkovnico in torbico. Vse, kar potrebujete.

Ad 2) Tečaj iPhone Secrets Exposed, licenciran za prodajo v Sloveniji. Elementi grafičnega vmesnika iPhone (iPad ima praktično enake na večjem ekranu), kako so podatki najbolje prikazani in navodila za naročilo izdelave aplikacije. Poleg tega pa še video e-tečaj snemanja video posnetkov z iPadom, obdelave videa in prenosom v svetovni splet.

Ad 3) Elektronska knjiga MyPhoneRiches, prva in še vedno sveža e-knjiga o trgu aplikacij za iPad in iPhone. Spletišča za recenzijo vaše aplikacije in spletni portali za naročilo izdelave aplikacij. Popolni komplementarni vodič drugega dela video tečaja iPhone Secrets Exposed.

In seveda še nekaj dodatnih dobrot, ki jih boste imetniki iPada v tej ponudbi uporabljali dnevno, še posebej če boste zagrizli v izdelavo aplikacij za iPad (in Android!) – ali naročili njihovo izdelavo. Ali pa le sami otročje lahko pripravljali video posnetke (ki – če še ne veste – poskrbijo tudi za 4x več prodanih izdelkov ali storitev)!

Kako lahko postanete imetnik novega iPada in vodičev za aplikacije?

Oddajte obvezujoče naročilo spodaj. Takoj vas bom kontaktiral za potrditev in vam poslal e-knjigo MyPhoneRiches (vrednost 21 EUR, ostane vam tudi če boste v 15-dnevnem roku vrnili neodprt paket iPad nazaj), dostop do e-tečajev pa po izvedenem naročilu. Ponudba je omejena – pohitite, ker je tudi zaloga točno teh iPadov omejena. Šele po poteku te ponudbe bodo morda na voljo omenjeni elektronski izdelki samostojno. Imetniki iPada iz te ponudbe pa kot vsi poslovni partnerji prejmete še dodatne ugodnosti, ki pa naj ostanejo skrivnost (dva namiga pa vseeno: aplikacije za iPad, iPhone in Android lahko izdelate tudi brez programiranja. Prezentacije na iPadu? Ja, brezžično na platno).

[contact-form-7 404 "Ni najden"]
Ne vnašajte lažnih podatkov. Vaš zabeležen naslov IP: [ip_address].

Hvala za ogled zapisa iPad Slovenija in veliko zabave, zadovoljstva in veselja z vašimi aplikacijami za iPad! Pišite, če potrebujete mobilno aplikacijo ali strani.

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!