Ekipa Golden State Warriors (GSW, prvaki NBA sezone 2014/2015) bo kar prava za začetek novih prispevkov, ki bodo vsebovali vizualizacijo. Za kaj gre?

No, preprosto – GSW je v sezoni 2015/2016 na dobri poti, da izboljša rekord 72 zmag v eni sezoni legendarne ekipe Chicago Bulls leta 1996. Liga NBA je pripravila sicer lepo tabelo in redno vodi rezultate ekipe GSW, toda za nestrokovnjake je takšen prikaz kar neudoben. In prave, hitre primerjave “za ljudi” zares ne ponuja.

Zato sem v dobri uri pripravil spodnji graf. Ažurira se na zahtevo t.j. pri vsakem prikazu se preverja starost pridobljenih podatkov. Če so starejši od treh ur, se preveri posodobljena tabela na nba.com (povezava do strani je v grafu). Tako bo graf ažuren do konca sezone.

Blog Prezentacija še ni odziven za mobilne naprave, lahko pa graf odprete v novem oknu s povezavo pod njim. Je bolj uporaben prikaz, kajne? Namig: s klikom na imeni ekip lahko izberete prikaz ene ali druge ali obeh, da lahko občudujete izjemno napredovanje števila zmag.

In kaj menite vi? Je možno doseči 73 zmag (sploh po deklasiranju najboljših ekip za več kot 30 točk po polovici sezone 2015/2016)? Več ugibanja še tukaj.

Opomba: uporaba brez dovoljenja Sergeja Rinca v nobenem drugem mediju ni dovoljena.


Odpri v novem zavihku/oknu

Povezani zapisi

Ni povezanih zapisov.

Označeno z:

Kategorija: vizualizacija

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!