facebookKer se v Sloveniji smatra za neželeno tudi enkrat dnevno pošiljanje elektronskih sporočil na seznam naslovnikov, ki so se sami (!) prijavili nanj (in upam, da prebrali obvestilo o 30-dnevni Video prezentaciji za vašo predstavitev, marketing in nastop), bo avtomatsko pošiljanje povzetkov zapisov po e-pošti ustavljeno do konca Video prezentacije. Tale zapis še prejmete, potem bo pošiljanje ustavljeno do 3. avgusta 2011.

Preveč ste mi pomembni vi, bralci tega bloga, da bi vam kadarkoli pošiljal neželeno e-pošto. Kadarkoli se lahko odjavite z izbiro povezave v vsakem prejetem sporočilu na dnu besedila (“Odjava s te e-poštne liste”). Res je, da se odpre spletna stran aWeber.com (v angleščini), toda tam le s preprosto izbiro krožca “Unsubscribed” potrdite odjavo in ne boste več prejemali obvestil.

Kar pomeni, da ne boste prvi obveščeni o vseh skrivnostih, ki jih razkrivam v teh 30 dneh. Boste videli, da bom dokazal, da lahko tudi vi vsak dan posnamete video in ga uvrstite v spletno stran. Spremljajte ta blog dnevno (čez nekaj minut video, ki vas bo presenetil in razkril tudi, kaj vam prodajajo drugi), lahko pa tudi povšečkate (“lajkate”) novo stran v omrežju Facebook:

Facebook Stran: Sergej Rinc – Prezentacija

in se nasmejete še Primu Presentu. Najboljše šele pride – zaenkrat vodita (scenarija, za še ne objavljena video posnetka) “Crknjene ribe” in “Šef spet goni ta nove”! Spremljajte objave in poglejte video – splača se!

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: sporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!