Zakaj mora vaša predstavitev izdelka imeti sliko izdelka ali poročila, čeprav govori o neotipljivih stvareh (t.j. recimo programski opremi, ki jo prodajate le prek spleta)? eCover Engineer je program za izdelavo slik odličnih ovitkov cedejev in devedejev ter poročil in knjig. In kaj sploh omogoča eCover Engineer?

NOVO!

Ikona MP3Predstavitev izdelka s formulo LPK (video). Preglejte nov video, kako preprosto predstavite izdelek, da bo všečen kupcem.

Na to vam bo odgovoril spodnji video, predstavitev izdelka “eCover Engineer – 1-2-3 ovitek … prepriča za dobitek”:

S klikom na spodnjo sliko oz. povezavo pod sliko lahko prenesete demonstracijsko verzijo programa eCover Engineer. Ta nima nobenih omejitev glede na komercialno verzijo le da na sredino slike vstavi enobarvni krog. Tega se znebite z nakupom programa (povezava v spletno trgovino je v programu samem), kar vam priporočam šele potem, ko ste dodobra spoznali in preizkusili demonstracijsko verzijo. Tako ne boste kupili “mačka v žaklju” ampak kvaliteten program, če potrebujete hitro izdelavo (v manj kot minuti!) ovitkov, ki prepričajo. Tudi vaša predstavitev izdelka bo tako še bolj prepričljiva, ovitki pa so uveljavljeni tudi za spletno trženje.

eCover Engineer
eCoverEngineer 6.0 (za Windows, 5,51 MB)

Ali jaz uporabljam eCover Engineer? Poglejte video. Ampak odgovor že poznate, za predstavitev izdelka je to to. V komentarju pošljite povezavo na stran, kjer ste za predstavitev izdelka uporabili sliko, izdelano s programom eCover Engineer! Kako naredite takšno prezentacijo ali video pa je razloženo v cederomu Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej, kjer boste odkrili pripravo predstavitev s tem programom.

Povezani zapisi


Označeno z:

Kategorija: programisporočilo

Avtor:

Všeč ta objava? Naroči se na vir RSS in jih pridobi še več!