Programi

Brezplačni programi

Pregledovalnik PowerPoint Viewer 2010

PowerPointMicrosoftov pregledovalnik PowerPoint Viewer 2010 (63,4 MB). S tem programom lahko odprete (ne omogoča shranjevanja) predstavitve, ki so izdelane s PowerPoint od verzije 97 naprej. Lahko ga tudi distribuirate npr. na cederomu in posredujete vaše predstavitve tistim, ki nimajo PowerPointa.

Kliknite na povezavo s sekundarnim gumbom miške (desni, če ste levičar ipd) in v pojavnem oknu izberite Shrani povezavo kot … Po prenosu poženite program in sledite korakom za namestitev. Program je za Windows XP SP3 in novejše verzije (Vista, 7).

Pregledovalnik PowerPoint Viewer 2007

PowerPointMicrosoftov pregledovalnik PowerPoint Viewer 2007 (25,77 MB). Velja enako kot za pregledovalnik PowerPoint Viewer 2010 le da s tem ne boste mogli pregledati prezentacij, narejenih s PowerPointom 2010 in novejšimi. Morda vam pride prav.

Kliknite na povezavo s sekundarnim gumbom miške (desni, če ste levičar ipd) in v pojavnem oknu izberite Shrani povezavo kot … Po prenosu poženite program in sledite korakom za namestitev. Program je za Windows 2000 SP4 ali Windows XP SP2 in novejše verzije.

Paint.NET

Paint.NETPaint.NET 3.5.8 (3,70 MB). S tem programom lahko pripravite in popravite vaše digitalne slike in je precejšnja izboljšava glede na Slikarja v Windows.

Kliknite na povezavo s sekundarnim gumbom miške (desni, če ste levičar ipd) in v pojavnem oknu izberite Shrani povezavo kot … Po prenosu poženite program in sledite korakom za namestitev. Program je za Windows XP SP3 in novejše verzije (Vista, 7).

Preizkusne verzije

eCover Engineer

eCover EngineereCover Engineer (5,51 MB). S tem programom lahko popestrite vašo prezentacijo (in spletno stran itd) s sliko poročila, e-knjige, cedeja ali devedeja, klubske kartice ipd. Izdelava je prikazana v bonusnem videoposnetku na cederomu.

Kliknite na povezavo s sekundarnim gumbom miške (desni, če ste levičar ipd) in v pojavnem oknu izberite Shrani povezavo kot … Po prenosu poženite program in sledite korakom za namestitev. Program je za Windows XP in novejše verzije.Camtasia Studio

Camtasia Studio 6Camtasia Studio. Program lahko naročite pri nas, brezplačno prejmete videoposnetek, kako posneti predstavitev PowerPoint s Camtasia Studio. Odkrili boste vse skrivnosti, kako nastavite zapis videa in zvoka pri zajemanju videa, obdelavi in izhodni pretvorbi (v Flash, MP4 in YouTube). Tako vaši videoposnetki ne bodo imeli šuma pri zvoku, ne bodo zahtevali veliko prostora na disku in ne bodo zahtevali več sekund čakanja obiskovalcev pred začetkom predvajanja ipd.

Za več informacij in/ali naročilo trenutno prosimo, da nam pošljete sporočilo na prodaja@prezentacija.si.


Nazaj na nadzorno ploščo

(Ne upoštevajte morebitnih povezav za družabna omrežja – brez uporabniškega imena in gesla vsebine niso vidne, zaradi uporabljene predloge spletišča pa povezav ne moremo preprosto odstraniti. Hvala.)