Članstvo v ekskluzivni program e-klub Prezentacija Pro (ali VIP ali VIP Plus) lahko naročite tudi s kreditno kartico

DA Sergej, želim več od prezentacij in spletnega nastopa. Tudi mi želimo povečati uspeh kljub recesiji. Moje podjetje se želi pridružiti ekskluzivnemu e-klubu Prezentacija Pro.

Izmed treh odličnih možnosti smo se odločili (poiščite vašo članarino in izberite gumb) za (plačilo prek PayPala – Pomoč):


Letno članarino v ekskluzivnem e-klubu Prezentacija Pro za investicijo 397 247 evrov (omejeno na 200 članov).


VIP članarino, ki dodatno vključuje prezentacijo na vašem sedežu in odkritje naših skrivnosti (v živo) za vaš prepričljiv nastop. Vi ali vaš predstavitelj bo obvladal učinkovite tehnike prezentacije. Poleg tega boste imeli omrežno (hitrejšo) verzijo cederoma z vašim logotipom in neomejeno uporabo v podjetju ter telefonsko svetovanje vsakih 14 dni. Letna članarina je samo 597 evrov ali cena ene kave na dan (omejeno na 77 članov).


VIP Plus članarino, ki dodatno vključuje pripravo videoposnetka vaše prezentacije in govorne podlage za objavo v vaših spletnih straneh ter praktično uporabo vseh namigov in nasvetov petnajstletnih izkušenj za optimizacijo vašega spletišča v spletnih iskalnikih. Letna članarina je samo 1.497 evrov (omejeno na 27 članov).


Po naročilu vas bomo čimprej kontaktirali.

Poklicali vas bomo glede želenega darila (Poročilo optimizacije spletišča ali videoseminar “Zbudite se produktivni”). V primeru naročila obeh daril vam bomo poslali predračun za 97 € v skladu z navedenimi pogoji na prejšnji strani.

Hvala,

Sergej M. Rinc Sergej Rinc, spletin.net
uni. dipl. ing. rač. in inf.


Avtor: