dodatki Arhivi

Celjski sejem

vizitka celjski sejemCeljski sejem je odlična priložnost za predstavitev. Kako lahko celjski sejem (seveda predvsem Mednarodni obrtni sejem) učinkovito izkoristite za promocijo in večjo prodajo?

Nisem strokovnjak za ureditev razstavnega prostora, želim vam pa posredovati nekaj koristnih nasvetov. Za obrtni sejem Celje priporočam, da se osredotočite na tri prepričljive prodajne pripomočke:

  • poslovna vizitka
  • cederom
  • brezplačno darilo

Berite naprej …

Izdelava predstavitev

Izdelava predstavitev v eni uriZa vas smo naredili pripomoček za lastno izobraževanje, cederom za učinkovito prezentacijo, ki jo lahko naredite v eni uri ali prej. Izdelava predstavitev iz udobja svojega okolja je praktično nadomestilo za zamudne in nepraktične tečaje pri izobraževalnih ustanovah.

Prezentacije v PowerPointu (ki jih dobite na cederomu in prek spletnega dostopa) vam bodo pomagale za vaše uspešne prezentacije. S storitvijo Izdelava predstavitve jih pripravimo za vas – ena od naših prezentacij je prispevala k nagradi za Najboljši poslovni načrt za novoustanovljena podjetja tekmovanja Najpodjetniška ideja 2007/08. Torej znamo dobro pripraviti prezentacijo, ki mora trajati le 5 (pet) minut (!) ali takšno za več šolskih ur.
Berite naprej …

Za večjo prodajo

Za večjo prodajo – vašo – sem poslušal vaša mnenja. Znižali smo ceno cederoma, ki vam omogoča prihranek časa, večjo prodajo in dvig ugleda. Naj pojasnim.

Najprej seveda upoštevajte, da tale zapis ni običajen z nasveti za izdelavo predstavitev – toda v poslovnem blogu je to običajno. Na pet do deset brezplačnih zapisov, namenjenih pomoči in odkrivanju novosti za vas, je en bolj tržno obarvan zapis povsod v svetu uveljavljen delež. Kaj narediti za večjo prodajo?

 

Berite naprej …

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.