Coaching nastopanja

Coaching | PrezentacijaSergej Rinc, coaching trener. Če želite, da pripravim delavnico coaching nastopanja za vašo poslovno ekipo z nasveti kako pripraviti, izdelati in izvesti prezentacijo, s katero boste prepričali vaše kupce, kolektiv ali druge poslovne partnerje, potem me kontaktirajte za coaching predstavitev na coaching@prezentacija.si ali izpolnite kontaktni obrazec.

Kaj vsebuje coaching nastopanja?

Coaching nastopanja je vodenje do vaših samostojnih, prepričljivih in zmagovalnih prezentacij brez strahu, stresa in suhega grla. Nočem vam vzeti več časa. Tole vam nudim:

  1. Coaching na vašem sedežu, pripravljen za vaše poslovne potrebe. Traja najmanj 2 uri, navzgor pa je naše skupno delo omejeno na ves dan. Povedano drugače – z vami bom tako dolgo, dokler zagotovo ne bomo dosegli prezentacije, ki jo boste vi oz. član vaše ekipe izvedel tako dobro, da bo enostavno prepričal vašo ciljno publiko (za nakup, podpis pogodbe ali registracijo ipd.). Vašo izvedbo – ki jo boste brez naglice sami pripravili – bomo le za vašo interno uporabo posneli z digitalno kamero, skupaj pogledali, ugotovili in odpravili napake ter se pri tem tudi zabavali.
  2. Dobite strežniško izvedbo prvega slovenskega multimedijskega cederoma Kako narediti predstavitev v eni uri ali prej za referenco in ki jo boste lahko uporabljali vsi v vaši organizaciji. Dobite tudi eno licenco za dostop do vsebin cederoma prek Interneta, kar pride prav pri prezentacijah, ki jih morate takoj pripraviti na poslovni poti. Seveda ne gre le za coaching powerpoint …
  3. Osebna pomoč prek telefona 30 dni za vse, kar potrebujete za vaše prezentacije. Tudi če me pokličete ob 1h ponoči (npr. ko potrebujete pomoč v tujini)!
  4. BONUS: ekskluzivni dostop do zasebnega spletišča za individualno konzultacijo, spremljanje napredka in izpolnitev zastavljenih ciljev.

Kdaj je lahko pri vas izpeljan coaching nastopanja?

Ko vam bo najbolj ustrezalo. Da uskladimo termin za vas, prosim predlagajte vaše želje na coaching@prezentacija.si ali izpolnite kontaktni obrazec (v tem primeru vam odgovorim naslednji poslovni dan).

Kolikšna je vaša investicija v coaching nastopanja?

Za prezentacijo Optimizacija spletnih strani (prilagojeno za naročnika) je moja postavka 297 EUR na uro. Coaching cena za javno nastopanje pa je enaka – vaša investicija (297 EUR) je le toliko za celotni dan (in BREZPLAČNO še 30 dni do uspeha), ker vam želim pomagati.

Zakaj bi naročili točno ta coaching nastopanja?

Ker poznam izvedbene trike, ki prepričajo. Ker sem objavil namige, nasvete in trike v multimedijskem cederomu. In ker sem zaradi poštene, predane in učinkovite prezentacije dobil nagrado za Najboljši poslovni načrt 2007/2008 revije Finance. Vse vam bom počasi pojasnil v živo, brez nobenih puhlic, skrivnosti in zadržkov drugih samozvanih strokovnjakov. Odkrili boste Tehnične, Oblikovne in Praktične (TOP) namige, poleg teh pa tudi motivacijo, ker boste znali sami pripraviti, izdelati in izvesti odlične predstavitve, ki bodo prepričale.

Torej, če vas zanima …

  • katerega od petih modelov predstavitev uporabiti za predvideno publiko?
  • … kako prikazati manj in doseči večji odziv, strinjanje in prodajo?
  • … kako na čustveni, psihološki in racionalni ravni pridobiti ter prepričati poslušalce?

potem čimprej naredite korak naprej do uspešnih prezentacij – in to je coaching za vas.

[contact-form-7 404 "Ni najden"]

Upam, da mi glede na vse informacije, ki jih pišem v spletu in ki lahko pomagajo k vašemu uspehu, zdaj že zaupate. In tudi veste, da vam bom ta coaching očitno prispeval k uspehu, ker mi največ pomenijo jasne, kvalitetne in zmogljive prezentacije. Torej pišite mi na coaching@prezentacija.si ali izpolnite kontaktni obrazec še danes, ker nikoli ne veste, ali bom ta teden z nasveti za predstavitev že angažiran za coaching pri vaši konkurenci … Ali bi radi vi izvedeli prej, kakšna naj bo vaša prodajna prezentacija? Naj vam pomagam, da se za vedno znebite strahu, stresa in suhega grla!

Uspešne prezentacije vam želim!

Sergej M. Rinc

Sergej Rinc
uni. dip. inž. rač. in inf.
spletin.net, direktor
031 44 60 66

Coaching za prezentacije,
ki prepričajo!

Evropski vodja inovacij


P.S. Ali je en dan coachinga za prezentacije dovolj? Da, pripravo prezentacije lahko naredite v eni uri. Toda le dobra izvedba prezentacije prinese uspeh, skrivnosti izvedbe pa vam odkrije – ta coaching. NOVO! Poglejte BREZPLAČNE video posnetke za javno nastopanje.

P.P.S. Je to skupinski coaching (ang. “team building”)? Ne, gre za poslovni coaching prvenstveno namenjen vam oz. vašemu sodelavcu, ki običajno izvede prezentacije. Toda prvi del, nasveti na vašem sedežu, je namenjen vsem, ki ste ali boste izvedli vsaj eno prezentacijo za druge.

P.P.P.S. Ali sem certificiran v NLP-ju (Nevro Lingvistično Programiranje)? Priznam, da sem razmišljal o tem (in o NLP-ju mesečno preberem vsaj eno knjigo in pogledam en video tečaj), toda razni strokovnjaki za NLP coaching me ne prepričajo z načinom komunikacije, poleg tega pa ne maram uporabe raznih “izumljenih” strokovnih izrazov za pridobivanje, opis in uporabo vsakodnevnih idej. Zato je ta coaching nastopanja nov in z inovativno uporabo zasebnega spletišča enostavno vodi k uspehu – coaching cena pa ni niti odstotek vaše vrednosti, ko boste z lahkoto nastopili pred javnostjo! Ja, želim coaching nastopanja.

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.