cederomi Arhivi

Trening komunikacije in javnega nastopanja? Res?

Prepričljiva komunikacija in javno nastopanje s paketom Prepričljiv PrezenterTrening komunikacije in javnega nastopanja je paket priročnika, devedeja in treh cedejev založbe Rokus Klett. Ko sem začel ta blog, sem si zadal nalogo, da bom objektivno spremljal, pregledal in ocenil vse, kar je na voljo za boljše javno nastopanje, prezentacije in prepričljivo prenašanje sporočila. Četudi bo to v nasprotju z mojim prepričanjem, ponudbo ali znanjem.

In tako sem podrobno pregledal tudi multimedijski paket Trening komunikacije in javnega nastopanja, v katerem nastopa Saša Einsiedler, znana javna osebnost. Na prvi pogled se zdi paket korektno narejen – in z reklamami zbuja vtis odličnega izdelka. Če le niso reklame zato, da povečajo prodajo malo manj odličnega izdelka.

Prvi pomislek imam namreč že pri naslovu. V poslovnem svetu pri frazi trening komunikacije najprej pomislimo na poslovno govorico telesa. Te je pa v paketu zelo malo. Velika večina besedila priročnika je namreč posvečena tehnikam sproščanja in dvigovanju samozavesti! Drži, da to lahko vpliva na boljšo komunikacijo, ni pa pogoj. Zato trdim, da naslov paketa ne ustreza dejanski vsebini. Nasveti za javno nastopanje so tudi manj kot osmina vsebine (priročnika) in tudi večji delež video nasvetov ne popravi tega vtisa.
Berite naprej …

Stalna ponudba – e-dostop, prezentacije, video s PowerPoint 2010

Od 2011 sedaj ugodna stalna ponudba (za e-dostop). Poglejte video:

Naročite e-dostop z vsemi bonusi

Zgornjo možnost za vaše boljše, hitre in učinkovite prezentacije lahko naročite kadarkoli. Izkoristite jo, dokler traja ta ponudba, ker so druge storitve vredne veliko več.

Cederoma dosedaj ni vrnil še nihče od (prepričan sem, da) zadovoljnih lastnikov. Hvala. Pa zanje, je ta poletna ponudba zdaj boljša? Ne – dobijo zgornje bonuse brezplačno v članskem delu tega spletišča! OPOMBA: e-dostop ne vključuje brezplačne pomoči za eno od vaših prezentacij.

Celjski sejem

vizitka celjski sejemCeljski sejem je odlična priložnost za predstavitev. Kako lahko celjski sejem (seveda predvsem Mednarodni obrtni sejem) učinkovito izkoristite za promocijo in večjo prodajo?

Nisem strokovnjak za ureditev razstavnega prostora, želim vam pa posredovati nekaj koristnih nasvetov. Za obrtni sejem Celje priporočam, da se osredotočite na tri prepričljive prodajne pripomočke:

  • poslovna vizitka
  • cederom
  • brezplačno darilo

Berite naprej …

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.