Arhivi za 'cederom'

Stalna ponudba – e-dostop, prezentacije, video s PowerPoint 2010

Od 2011 sedaj ugodna stalna ponudba (za e-dostop). Poglejte video:

Naročite e-dostop z vsemi bonusi

Zgornjo možnost za vaše boljše, hitre in učinkovite prezentacije lahko naročite kadarkoli. Izkoristite jo, dokler traja ta ponudba, ker so druge storitve vredne veliko več.

Cederoma dosedaj ni vrnil še nihče od (prepričan sem, da) zadovoljnih lastnikov. Hvala. Pa zanje, je ta poletna ponudba zdaj boljša? Ne – dobijo zgornje bonuse brezplačno v članskem delu tega spletišča! OPOMBA: e-dostop ne vključuje brezplačne pomoči za eno od vaših prezentacij.

Za večjo prodajo

Za večjo prodajo – vašo – sem poslušal vaša mnenja. Znižali smo ceno cederoma, ki vam omogoča prihranek časa, večjo prodajo in dvig ugleda. Naj pojasnim.

Najprej seveda upoštevajte, da tale zapis ni običajen z nasveti za izdelavo predstavitev – toda v poslovnem blogu je to običajno. Na pet do deset brezplačnih zapisov, namenjenih pomoči in odkrivanju novosti za vas, je en bolj tržno obarvan zapis povsod v svetu uveljavljen delež. Kaj narediti za večjo prodajo?

 

Berite naprej …

Praviloma predstavitev v angleščini izvedemo na mednarodni konferenci oz. pred publiko, ki vključuje poslušalce iz tujine. Pomoč za angleško predstavitev je zelo praktično pridobiti s knjigo, ki vsebuje multimedijsko gradivo.

predstavitev v angleščini - nakup pri angleškem Amazonu (ni carine)English for Presentations ali po slovensko Angleščina za predstavitve je ravno pravi multimedijski izdelek. V priročniku priznane založbe Oxford boste v šestih poglavjih izvedeli predvsem angleške izraze, ki jih boste uporabljali v prezentacijah v angleškem jeziku.

Iz prvega poglavja je pomemben predvsem vrstni red, kako napoveste vašo predstavitev (pozdrav, kdo ste, o čem boste govorili in zakaj je to pomembno za poslušalce). Zanimivo je pridobivanje začetne pozornosti poslušalcev na enega od štirih načinov:

Berite naprej …

error: Vsebine ni dovoljeno kopirati brez dovoljenja prezentacija.si.